Камионџија пријављен да је набавио лажну потврду о вакцинацији

22.02.2022. 10:57
0
ИЗВОР: Nezavisne

Полицијска управа Добој јуче је тамошњем тужилаштву поднијела извјештај против четрдесетдвогодишњег возача камиона Б.К, осумњиченог да је набавио лажну потврду о вакцинацији, потврдили су извори "Независних новина".

Овог Добојлију је полиција пријавила за фалсификовање исправе. За њега се, наиме, сумња да је на подручју Брода, од засад непознате особе, набавио лажну потврду о вакцинацији "Фајзер" вакцином на своје име, а у којој је наведено да је вакцинисан два пута. Сумња се да је за то дао 300 марака.

-Б.К. је осумњичен да је потом потврду путем Вибера послао одговорном лицу у фирми у којој је запослен, да се она одложи у његов досије возача, што је овај и учинио - рекли су полицијски извори, који сумњају да је Добојлија на тај начин желио да вози по Европи, али да се не вакцинише.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Позив родитељима да вакцинишу дјецу против морбила и великог кашља Позив родитељима да вакцинишу дјецу против морбила и великог кашља
Пронађен Бијељинац за којим се трагало у Словенији Пронађен Бијељинац за којим се трагало у Словенији
Почела вакцинација против сезонског грипа у Хан Пијеску, Сокоцу и Рогатици Почела вакцинација против сезонског грипа у Хан Пијеску, Сокоцу и Рогатици
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    10h 0m
    8
  • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
    23h 10m
    0
  • Кандидат за градоначелника убијен на предизборном скупу!
    23h 42m
    0
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    8h 2m
    0
  • Заказана сједница о правилнику за утврђивање минималца
    22h 1m
    0