Камп „Црвене звезде“ од 29. априла до 1. маја у Источној Илиџи

13.02.2024. 14:20
1
ИЗВОР: katera.news

Фудбалски клуб Фамос из Војковића из Источне Илиџе у сарадњи са Омладинском школом Црвене звезде“ организује кампа за малишане у овој локалној заједници.

Камп ће бити одржан од 29. априла до 1. маја на стадиону Фудбалског клуба „Фамос“ за дјецу рођену од 2011. до 2017. године.

Начелник општине Источна Илиџа и члан Управног одбора Маринко Божовић најавио је ће општина бити домаћин кампа "Open day" Источна Илиџа, те позвао родитеље, тренере и клубове да пријаве дјецу.

Божовић је истакао да су на камп добродошла дјеца која воле фудбал са подручја читаве Сарајевско-романијске регије и шире.

  • Слика
  • Слика
  • Слика
  • Слика
  • Слика
  • Слика

Фото: Предраг Крстовић/Центар за културу и информисање Источна Илиџа

Како је навео, овај камп је један од најзначајнијих спортских догађаја када је у питању омладински спорт.

- Сигуран сам да ће цијела Сарајевско-романсијска регија овај догађај препознати као један од најзначајнијих догађаја у овом дијелу Републике Српске и да ће за њега бити заинтересовани дјечаци који сањају да буду велике звијезде и да крену стопама неких велемајстора којих је било са овим простора – рекао је он.

Он је додао да је пријатељ кампа и компанија "Леџенд".

- Позивам сву дјецу која маштају да буду фудбалери да дођу у Војковиће, да дођу на камп, да их тренери препознају и да им се остваре дјечачки снови - навео је он.

Координатор Школе фудбала Фудбалског клуба "Црвена звезда" Владимир Цвијетићанин нагласио је да "Црвена звезда" има много играча са подручја Републике Српске те да је овај клуб магнет за теленте.

Са дјецом ће за вријеме кампа радити најквалитетнији тренери из Омладинске школе који ће обратити пажњу на свако дијете. Сигуран сам да ће неко од малишана доћи у Црвену Звезду – рекао је он, захваливши се начелнику Божовићу и Фудбалском клубу "Фамос".

Милорад Лале,  предсједника подручног Фудбалског савеза Сарајевско-романијске регије, навео је да се нада да ће камп постати традиционалан и да ће расти из године у годину.

- Учинићемо све да будемо добри домаћини и да камп проширимо и на Фудбалски савез ФБиХ и Фудбалски савез БиХ. Приоритет су наша дјеца, али фудбал се спорт који је распрострањен  и учинићемо све да буде тако - навео је он.

 

Члан организационог и Управног одбора Фамоса Драгомир Џајић навео је на конференцији за новинаре да је за многе дјечаке и фудбалере стварење снова бити дио Звезде.

Он је још једном позвао родитеље, тренере и клубове да пријаве дјецу.

- Са сваког кампа "Звезда" одабере неколико дјечака у своју базу. Надам се да ће то бити и дио дјечака са нашег кампа и да ће једног дана обући дрес овог клуба - навео је он.

Џајић је додао да ће сви заинтересовани дјецу моћи пријавити на бројеве телефона 065/374-380, 065/857-126, 065/345-923, те да број мјеста није ограничен.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Ацо 13.02.2024. 15:43
    Чим је Лале ту ништа од тога
Повезане вијести
Света тајна Јелеосвећења у Храму Светог Василија Острошог у сриједу Света тајна Јелеосвећења у Храму Светог Василија Острошог у сриједу
Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
Свечана академија поводом Ђурђевдана - славе и Дана општине Источна Илиџа Свечана академија поводом Ђурђевдана - славе и Дана општине Источна Илиџа
Најчитаније
  • Млади гуслар Лазар чува традицију и народнe обичајe
    17h 48m
    0
  • У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО)
    18h 59m
    0
  • Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
    20h 25m
    0
  • Драма у Мадриду: Надал изгубио живце, свађао се са судијом (ВИДЕО)
    20h 30m
    0
  • Сара Ћирковић шампионка Европе: Пресрећна сам и препоносна
    19h 58m
    0