Kamp „Crvene zvezde“ od 29. aprila do 1. maja u Istočnoj Ilidži

13.02.2024. 14:20
1
IZVOR: katera.news

Fudbalski klub Famos iz Vojkovića iz Istočne Ilidže u saradnji sa Omladinskom školom Crvene zvezde“ organizuje kampa za mališane u ovoj lokalnoj zajednici.

Kamp će biti održan od 29. aprila do 1. maja na stadionu Fudbalskog kluba „Famos“ za djecu rođenu od 2011. do 2017. godine.

Načelnik opštine Istočna Ilidža i član Upravnog odbora Marinko Božović najavio je će opština biti domaćin kampa "Open day" Istočna Ilidža, te pozvao roditelje, trenere i klubove da prijave djecu.

Božović je istakao da su na kamp dobrodošla djeca koja vole fudbal sa područja čitave Sarajevsko-romanijske regije i šire.

  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Foto: Predrag Krstović/Centar za kulturu i informisanje Istočna Ilidža

Kako je naveo, ovaj kamp je jedan od najznačajnijih sportskih događaja kada je u pitanju omladinski sport.

- Siguran sam da će cijela Sarajevsko-romansijska regija ovaj događaj prepoznati kao jedan od najznačajnijih događaja u ovom dijelu Republike Srpske i da će za njega biti zainteresovani dječaci koji sanjaju da budu velike zvijezde i da krenu stopama nekih velemajstora kojih je bilo sa ovim prostora – rekao je on.

On je dodao da je prijatelj kampa i kompanija "Ledžend".

- Pozivam svu djecu koja maštaju da budu fudbaleri da dođu u Vojkoviće, da dođu na kamp, da ih treneri prepoznaju i da im se ostvare dječački snovi - naveo je on.

Koordinator Škole fudbala Fudbalskog kluba "Crvena zvezda" Vladimir Cvijetićanin naglasio je da "Crvena zvezda" ima mnogo igrača sa područja Republike Srpske te da je ovaj klub magnet za telente.

Sa djecom će za vrijeme kampa raditi najkvalitetniji treneri iz Omladinske škole koji će obratiti pažnju na svako dijete. Siguran sam da će neko od mališana doći u Crvenu Zvezdu – rekao je on, zahvalivši se načelniku Božoviću i Fudbalskom klubu "Famos".

Milorad Lale,  predsjednika područnog Fudbalskog saveza Sarajevsko-romanijske regije, naveo je da se nada da će kamp postati tradicionalan i da će rasti iz godine u godinu.

- Učinićemo sve da budemo dobri domaćini i da kamp proširimo i na Fudbalski savez FBiH i Fudbalski savez BiH. Prioritet su naša djeca, ali fudbal se sport koji je rasprostranjen  i učinićemo sve da bude tako - naveo je on.

 

Član organizacionog i Upravnog odbora Famosa Dragomir Džajić naveo je na konferenciji za novinare da je za mnoge dječake i fudbalere stvarenje snova biti dio Zvezde.

On je još jednom pozvao roditelje, trenere i klubove da prijave djecu.

- Sa svakog kampa "Zvezda" odabere nekoliko dječaka u svoju bazu. Nadam se da će to biti i dio dječaka sa našeg kampa i da će jednog dana obući dres ovog kluba - naveo je on.

Džajić je dodao da će svi zainteresovani djecu moći prijaviti na brojeve telefona 065/374-380, 065/857-126, 065/345-923, te da broj mjesta nije ograničen.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Aco 13.02.2024. 15:43
    Čim je Lale tu ništa od toga
Povezane vijesti
Preliminarna rang–lista za dodjelu studentskih stipendija Opštine Istočna Ilidža Preliminarna rang–lista za dodjelu studentskih stipendija Opštine Istočna Ilidža
Počeo Zvezdin kamp u Istočnoj Ilidži (FOTO) Počeo Zvezdin kamp u Istočnoj Ilidži (FOTO)
Učenici OŠ „Jovan Dučić“ iz Istočne Ilidže posjetili Jahorinu (FOTO) Učenici OŠ „Jovan Dučić“ iz Istočne Ilidže posjetili Jahorinu (FOTO)
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    9h 57m
    11
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    8h 41m
    0
  • Saobraćaj u prekidu zbog udesa na putu Foča-Gacko, sedam lica povrijeđeno
    3h 26m
    0
  • Dječak iz BiH pao pod traktor, helikopterom prebačen u bolnicu
    21h 8m
    0
  • U Neumu upecan najopasniji morski pas Jadrana
    23h 27m
    0