Караџић-Јовичевић и Бабаљ: СДС је дио наших живота

04.06.2020. 11:45
1
ИЗВОР: banjaluka.net

Поводом текста објављеног на порталу banjaluka.net, у којем је поменута могућност њиховог одласка из СДС-а и приступања новој странци Миће Мићића, Соња Караџић-Јовичевић и Дарко Бабаљ су реаговали демантијем.

Они сматрају да је текст “изашао из кухиње оних који су видјели последња истраживања јавног мњења и којима не одговара снага СДС-а на Сарајевско-романијског регији, па и оваквим сплеткама покушавају да умање снагу СДС-а у Источном Сарајеву”.

-Да бисмо засвагда пресјекли овакве инсинуације и неистине, ради јавности, треба да знате да су и Соња Караџић-Јовичевић и Дарко Бабаљ стварали СДС, и дали огромну и личну и породичну жртву. За нас СДС није пролазна авантура, нити мјесто бенефиција и амбиција, нити само политичка партија, него дио наших живота. Јер, када ударите темеље и на њима саградите кућу, када ваша породица страда за ту кућу и деценијама подноси разне жртве, нити кућу можете порушити нити је напустити јер она је дио вас и вашег бивствовања- истиче се у реаговању Соње Караџић-Јовичевић и Дарка Бабаља.

Они наводе да је тачно да су многи долазили у СДС, окористили се и онда одлазили.

-Мијењале су се и руководеће гарнитуре, политике, власници печата. Много тога у СДС-у је било пролазно, али су темељи вјечни и ми који смо их градили (а таквих је много у СДС-у) и чувамо њихове кључеве, то ћемо чинити и даље све док смо живи. Ради наше дјеце и будућности Републике Српске. За нас је СДС, уз наше породице, најважнији дио наших живота, он нам је укоријењен у срцу, крви и души. За нас је СДС државотворна странка коју смо с поносом стварали и коју ћемо чувати док смо живи, а не мјесто на које се због личних бенефита дође, трепће, буде и оде. Ми нисмо ти, толико сте и сами до сада могли схватити- закључују Соња Караџић-Јовичевић и Дарко Бабаљ.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Www 05.06.2020. 21:25
    Bas
Повезане вијести
Милан Петровић кандидат СДС-а за градоначелника Прњавора Милан Петровић кандидат СДС-а за градоначелника Прњавора
Миличевић: Ако је дебљина новчаника мјера патриотизма онда су људи из власти шампиони Миличевић: Ако је дебљина новчаника мјера патриотизма онда су људи из власти шампиони
Миличевић: Дјелимично ријешен проблем финансирања странке Миличевић: Дјелимично ријешен проблем финансирања странке
Најчитаније
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    15h 37m
    0
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    4h 50m
    0
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    4h 44m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    4h 21m
    1
  • Побједник туцијаде у Палама Филип Илић
    19h 41m
    0