Катић: Нити центиметар квадратни општинске земље на Мојмилу није продат

14.11.2023. 08:40
7
ИЗВОР: katera.news

Начелник општине Источно Ново Сарајево Јован Катић одговорио је синоћ на питања која је њему и градоначелнику Источног Сарајева Љубиши Ћосићу упутио дио незадовољног чланства ОО СНСД-а из Источног Новог Сарајева.

  • СНСД ИНС Ћосићу: Србујете преко наших леђа
    13.11.2023. 18:10

    Дио незадовољног чланства ОО СНСД-а из Источног Новог Сарајева, како наводе „мањински дио који није поткупљив“, упутио је писмо градоначелнику Источног Сарајева Љубиши Чосићу и начелнику Источног...

Источно Сарајево
СНСД ИНС Ћосићу: Србујете преко наших леђа

Катић је демантовао наводе које је у писму истакао, како кажу, „мањински дио који није поткупљив“.

Деманти преносимо у цјелости:

За неколицину оних који би све дали да се докопају власти је, упркос напретку технологије и политике, и даље „писмо огорчених послано на редакцију“ медија којем из сваког слова исијава необјективност једини алат за покушај борбе за позиције и утицај и то је заиста, али заиста, смијешно и поражавајуће.

СНСД је на власти у општини Источно Ново Сарајево од 2012. године и од тада се интензивно ради и гради наше Источно - српско Ново Сарајево, из дана у дан ширећи сваки кутак и креирајући га условним за свe онe које спомињу, њиховe потомке и све будуће генерације.

Градимо и стварамо, из дана у дан, а аутори „писма посланог на редакцију БН портала“ то могу видјети на сваком кораку шетајући нашом општином. Нема дана у којем се не види нека позитивна промјена на нашој општини, а прилив становништва говори да успијевамо у основној мисији – да Источно Ново Сарајево учинимо најпожељнијим мјестом за живот у земљи.

Творци писма https://www.rtvbn.com/4052141/nepotkupljivi-snsdovci-porucili-cosicu-i-katicu-srbujete-sa-ledja-naroda, као и редакција портала БН ће се суочити са тужбом, јер спомињање земље натопљене крвљу и ожалошћених мајки у контексту лажи никад неће бити толерисано од стране нас који их никад нећемо користити у политичке сврхе. Нити центиметар квадратни општинске земље на Мојмилу није продат, што ће чињенице и доказати, као и објелоданити ко су они који су зарад ситних поена спремни спомињати оне чије дјело треба спомињати искључиво с највећим поштовањем.

Волио бих да некад ови појединци, који се лажно служе титулом чланова СНСД-а, дјелују конструктивно и да барем један њихов поступак доведе до нечега доброг и напретка, али овакви покушаји показују да је врхунац њиховог домета тајно писмо с непостојећим чињеницама, проткано бесрамним помињањем породица чије ране нико ко је човјек не би копао овако гнусно. Жалосно је што се на овакав начин игра с емоцијама оних који су за ову земљу дали што нико од актера оваквих писама није ни у сновима, зарад којег клика или лајка више, а поготово је жалосно што се један медиј на овакав начин игра с народом.

Таман кад се помисли да не могу ниже, они дотакну ново дно, али ми на такве ствари нећемо ћутати и пуштати, него се борити искључиво истином и правним механизмима, јер је наш принцип рада по праву и праведно.

У књижевном маниру - ћераћемо се још!

Коментари 7
  • Generic placeholder image
    Савјест 16.11.2023. 07:33
    Јефтин покушај обмане, анонимно писмо наводних чланова исте странке без доказа пошаљу дезинформацију на БН који објави вијест без провјере. Циљ је био очигледан, обрукати и навести гњев јавности на Катића и Ћосића... али лако је доказати да ли је продато или није.
  • Generic placeholder image
    Petar 15.11.2023. 20:35
    Opština Istočno Sarajevo je svjetli primjer napretka u Republici Srpskoj. Izgrađeni sportski tereni, parkovi, staze za šetnju, staze za vožnju bicikla, moderne zgrade, jezero,sportska sala, trg govore sami za sebe. Volio bi da i Istočna Ilidža slojedi primjer opštine Istočno Sarajevo.
  • Generic placeholder image
    Borko 15.11.2023. 12:12
    Jutros te kum Čosić brani .Kod vas uvjek ti meni vojvodo ja tebi serdare ,a nardod jadni ispašta.
  • Generic placeholder image
    Zoka 14.11.2023. 19:43
    Katić,Čosić ,Košarac, Vujičići ostala kompanija su spremna da prodaju očevo grobno mjesto ako im se dobre pare ponude.
  • Generic placeholder image
    Tito 14.11.2023. 12:08
    Šta je demantovao, ništa, toliko rečenica a ništa rečeno. Aferim
  • Generic placeholder image
    Јово 14.11.2023. 09:15
    Не мора се продати земља када су ваши инвеститори продали станова колико хоћеш. Довољно је погледати списак станара по зградама у Дечанској. Ти људи тренутно нису пријављени код нас, што не значи да неће ускоро. Али ова власт само и мисли на тренутно, зграби што више, а шта ће бити за 10 година, то нека неко други мисли.
  • Generic placeholder image
    Djevrek 14.11.2023. 09:11
    Nije prodato nego poklonjeno
Повезане вијести
У априлу рођене 32 бебе У априлу рођене 32 бебе
Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву
Калдесићи Онтарио замијенили Источним Сарајевом Калдесићи Онтарио замијенили Источним Сарајевом
Најчитаније
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    19h 12m
    3
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    20h 17m
    4
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    14h 0m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    15h 6m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    10h 14m
    0