Katić: Niti centimetar kvadratni opštinske zemlje na Mojmilu nije prodat

14.11.2023. 08:40
7
IZVOR: katera.news

Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Jovan Katić odgovorio je sinoć na pitanja koja je njemu i gradonačelniku Istočnog Sarajeva Ljubiši Ćosiću uputio dio nezadovoljnog članstva OO SNSD-a iz Istočnog Novog Sarajeva.

  • SNSD INS Ćosiću: Srbujete preko naših leđa
    13.11.2023. 18:10

    Dio nezadovoljnog članstva OO SNSD-a iz Istočnog Novog Sarajeva, kako navode „manjinski dio koji nije potkupljiv“, uputio je pismo gradonačelniku Istočnog Sarajeva Ljubiši Čosiću i načelniku Istočnog...

Istočno Sarajevo
SNSD INS Ćosiću: Srbujete preko naših leđa

Katić je demantovao navode koje je u pismu istakao, kako kažu, „manjinski dio koji nije potkupljiv“.

Demanti prenosimo u cjelosti:

Za nekolicinu onih koji bi sve dali da se dokopaju vlasti je, uprkos napretku tehnologije i politike, i dalje „pismo ogorčenih poslano na redakciju“ medija kojem iz svakog slova isijava neobjektivnost jedini alat za pokušaj borbe za pozicije i uticaj i to je zaista, ali zaista, smiješno i poražavajuće.

SNSD je na vlasti u opštini Istočno Novo Sarajevo od 2012. godine i od tada se intenzivno radi i gradi naše Istočno - srpsko Novo Sarajevo, iz dana u dan šireći svaki kutak i kreirajući ga uslovnim za sve one koje spominju, njihove potomke i sve buduće generacije.

Gradimo i stvaramo, iz dana u dan, a autori „pisma poslanog na redakciju BN portala“ to mogu vidjeti na svakom koraku šetajući našom opštinom. Nema dana u kojem se ne vidi neka pozitivna promjena na našoj opštini, a priliv stanovništva govori da uspijevamo u osnovnoj misiji – da Istočno Novo Sarajevo učinimo najpoželjnijim mjestom za život u zemlji.

Tvorci pisma https://www.rtvbn.com/4052141/nepotkupljivi-snsdovci-porucili-cosicu-i-katicu-srbujete-sa-ledja-naroda, kao i redakcija portala BN će se suočiti sa tužbom, jer spominjanje zemlje natopljene krvlju i ožalošćenih majki u kontekstu laži nikad neće biti tolerisano od strane nas koji ih nikad nećemo koristiti u političke svrhe. Niti centimetar kvadratni opštinske zemlje na Mojmilu nije prodat, što će činjenice i dokazati, kao i objelodaniti ko su oni koji su zarad sitnih poena spremni spominjati one čije djelo treba spominjati isključivo s najvećim poštovanjem.

Volio bih da nekad ovi pojedinci, koji se lažno služe titulom članova SNSD-a, djeluju konstruktivno i da barem jedan njihov postupak dovede do nečega dobrog i napretka, ali ovakvi pokušaji pokazuju da je vrhunac njihovog dometa tajno pismo s nepostojećim činjenicama, protkano besramnim pominjanjem porodica čije rane niko ko je čovjek ne bi kopao ovako gnusno. Žalosno je što se na ovakav način igra s emocijama onih koji su za ovu zemlju dali što niko od aktera ovakvih pisama nije ni u snovima, zarad kojeg klika ili lajka više, a pogotovo je žalosno što se jedan medij na ovakav način igra s narodom.

Taman kad se pomisli da ne mogu niže, oni dotaknu novo dno, ali mi na takve stvari nećemo ćutati i puštati, nego se boriti isključivo istinom i pravnim mehanizmima, jer je naš princip rada po pravu i pravedno.

U književnom maniru - ćeraćemo se još!

Komentari 7
  • Generic placeholder image
    Savjest 16.11.2023. 07:33
    Jeftin pokušaj obmane, anonimno pismo navodnih članova iste stranke bez dokaza pošalju dezinformaciju na BN koji objavi vijest bez provjere. Cilj je bio očigledan, obrukati i navesti gnjev javnosti na Katića i Ćosića... ali lako je dokazati da li je prodato ili nije.
  • Generic placeholder image
    Petar 15.11.2023. 20:35
    Opština Istočno Sarajevo je svjetli primjer napretka u Republici Srpskoj. Izgrađeni sportski tereni, parkovi, staze za šetnju, staze za vožnju bicikla, moderne zgrade, jezero,sportska sala, trg govore sami za sebe. Volio bi da i Istočna Ilidža slojedi primjer opštine Istočno Sarajevo.
  • Generic placeholder image
    Borko 15.11.2023. 12:12
    Jutros te kum Čosić brani .Kod vas uvjek ti meni vojvodo ja tebi serdare ,a nardod jadni ispašta.
  • Generic placeholder image
    Zoka 14.11.2023. 19:43
    Katić,Čosić ,Košarac, Vujičići ostala kompanija su spremna da prodaju očevo grobno mjesto ako im se dobre pare ponude.
  • Generic placeholder image
    Tito 14.11.2023. 12:08
    Šta je demantovao, ništa, toliko rečenica a ništa rečeno. Aferim
  • Generic placeholder image
    Jovo 14.11.2023. 09:15
    Ne mora se prodati zemlja kada su vaši investitori prodali stanova koliko hoćeš. Dovoljno je pogledati spisak stanara po zgradama u Dečanskoj. Ti ljudi trenutno nisu prijavljeni kod nas, što ne znači da neće uskoro. Ali ova vlast samo i misli na trenutno, zgrabi što više, a šta će biti za 10 godina, to neka neko drugi misli.
  • Generic placeholder image
    Djevrek 14.11.2023. 09:11
    Nije prodato nego poklonjeno
Povezane vijesti
Odigrane četiri predstave, sutra zatvaranje festivala u Istočnom Sarajevu Odigrane četiri predstave, sutra zatvaranje festivala u Istočnom Sarajevu
Promovisan roman "Piši, dobri moj Nektarije" Marijane Petronić Promovisan roman "Piši, dobri moj Nektarije" Marijane Petronić
Jednomjesečni pritvor muškarcu zbog mučenja psa Jednomjesečni pritvor muškarcu zbog mučenja psa
Najčitanije
  • Izgorio automobil u Istočnom Sarajevu (FOTO)
    17h 35m
    0
  • Sjećanje na doktora i planinara Jova Elčića (FOTO)
    9h 24m
    2
  • Jednomjesečni pritvor muškarcu zbog mučenja psa
    17h 48m
    7
  • Knez Miloš - oslobodilac i autokrata
    22h 1m
    0
  • Uhapšen muškarac, zaplijenjeno više od kilogram droge
    19h 56m
    0