Католици и муслимани се придружили православцима у одбрани светиња

31.12.2019. 17:01
0
ИЗВОР: in4s.net

За разлику од политичких представника муслимана и католика, обични људи су водили рачуна о интересима и жељама својих православних суграђана, и послали заиста лијепу поруку, тако неопходну у овим смутним временима.

Широм Црне Горе, Србије и Републике Српске вјерници су исказали протест против дискриминаторског Закона о слободи вјероисповијести, недавно усвојеног у црногорској Скупштини, а који је са правом сматра уводом у отимање светиња, имовине и храмова Српске православне цркве у Црној Гори.

Број људи на барским улицама увећава се сваког дана, а синоћ су заиста имали и велико, посебно драго, „појачање“. Наиме, православним вјерницима у Бару синоћ су подршку дали и припадници католичке и исламске вјероисповјести, наводи Барски портал.

За разлику од политичких представника муслимана и католика, обични људи су водили рачуна о интересима и жељама својих православним суграђана, и послали заиста лијепу поруку, тако неопходну у овим смутним временима.

„Мило лопове, не дамо ти светиње“, узвикивао је Бар.

Коментари 0
Повезане вијести
Скандал у Црној Гори: Прекинут дерби за титулу због дивљања навијача (ВИДЕО) Скандал у Црној Гори: Прекинут дерби за титулу због дивљања навијача (ВИДЕО)
Данас Сабор Светог архангела Гаврила Данас Сабор Светог архангела Гаврила
Дио мјештана поново протестовао против изградње депоније у Козјој Луци Дио мјештана поново протестовао против изградње депоније у Козјој Луци
Најчитаније
  • У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    19h 24m
    0
  • Сјећање на Ицу - дјевојчицу лављег срца
    22h 48m
    0
  • Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ
    18h 17m
    0
  • Јереј Видак Вујадиновић - Дјечак
    9h 54m
    0
  • У Средњој школи „28. јуни“ одржан округли сто о значају и заштити менталног здравља (ФОТО)
    9h 35m
    0