Кокот: Доказали смо да нисмо случајни пролазници у прволигашком каравану

19.08.2024. 11:12
0
ИЗВОР: sportdc.net

Фамос из Војковића је у дербију 2. кола м:тел Прве лиге Републике Српске савладао Рудар из Приједора 2:0.

Утакмицу је са клупе водио Зоран Кокот, јер је главни тренер Фамоса морао на трибине због црвеног картона добијеног у Требињу против Леотара. Била је ово побједа тако карактеристична за Фамос, чврсто, јако, увијек на лопти и играчу, и без пуно "умирања" у фудбалској љепоти. Из прекида су повели већ у 13. минути, а онда чекали шансу из полу контри и контри да овјере побједу, што су и учинили у судијској надокнади утакмице.

- Прије свега честитам момцима. Побједити премијерлигашку екипу, такорећи, са шефом који је обиљежио доста година фудбала у Босни и Херцеговини није лако. Честитам и гостима на фер и коректној игри. Заиста екипа која претендује за сами врх по играчком кадру и ја им желим много среће у остварењу њихових циљева, рекао је Зоран Кокот у уводу коментара утакмице, па наставио:

- Ток утакмице је ишао на нашу руку, момци су заиста испоштовали све што је договорено. Знате да смо имали хендикеп, да нам је шеф Дарко служио казну црвеног картона. Узбуђен сам јер смо одрадили посао за чисту десетку. Доказали смо да Фамос наставља путем којим смо ишли прошле године и доказали смо да нисмо случајни пролазници у прволигашком каравану.

Тежак распоред Фамос наставља утакмицом против Звијезде 09 у Етно селу "Станишић". 

- Свакако, јако тежак распоред за нас. Али, фудбал је то. Кад-тад морате играти против таквих екипа као што су Леотар, Рудар, Звијезда 09. Ову смо утакмицу добро одрадили, слиједи нам Звијезда 09, заиста екипа која броји доста добрих играча. Не идемо са бијелом заставом, идемо да играмо, па шта буде.

Коментари 0
Повезане вијести
„Фамос“ јачи за Пирта „Фамос“ јачи за Пирта
Кокот задовољан: Присутан умор, грешке се очекују у овом дијелу припрема Кокот задовољан: Присутан умор, грешке се очекују у овом дијелу припрема
Кокот: Наша амбиција се зна, пролаз даље Кокот: Наша амбиција се зна, пролаз даље
Најчитаније
  • Ратна стаза Зековића с Романије
    11h 9m
    1
  • Шкипине са Пала стечено знање у Црвеном крсту одвело путем љекара
    9h 51m
    0
  • Због алкохола два пута хапшен возач из Источног Новог Сарајева
    8h 19m
    0
  • Лице из Пала ухапшено због сумње да је починило преваре и утају
    9h 40m
    1
  • Кулина: Све више дјеце има говорно-језичке сметње
    6h 49m
    0