Kokot: Dokazali smo da nismo slučajni prolaznici u prvoligaškom karavanu

19.08.2024. 11:12
0
IZVOR: sportdc.net

Famos iz Vojkovića je u derbiju 2. kola m:tel Prve lige Republike Srpske savladao Rudar iz Prijedora 2:0.

Utakmicu je sa klupe vodio Zoran Kokot, jer je glavni trener Famosa morao na tribine zbog crvenog kartona dobijenog u Trebinju protiv Leotara. Bila je ovo pobjeda tako karakteristična za Famos, čvrsto, jako, uvijek na lopti i igraču, i bez puno "umiranja" u fudbalskoj ljepoti. Iz prekida su poveli već u 13. minuti, a onda čekali šansu iz polu kontri i kontri da ovjere pobjedu, što su i učinili u sudijskoj nadoknadi utakmice.

- Prije svega čestitam momcima. Pobjediti premijerligašku ekipu, takoreći, sa šefom koji je obilježio dosta godina fudbala u Bosni i Hercegovini nije lako. Čestitam i gostima na fer i korektnoj igri. Zaista ekipa koja pretenduje za sami vrh po igračkom kadru i ja im želim mnogo sreće u ostvarenju njihovih ciljeva, rekao je Zoran Kokot u uvodu komentara utakmice, pa nastavio:

- Tok utakmice je išao na našu ruku, momci su zaista ispoštovali sve što je dogovoreno. Znate da smo imali hendikep, da nam je šef Darko služio kaznu crvenog kartona. Uzbuđen sam jer smo odradili posao za čistu desetku. Dokazali smo da Famos nastavlja putem kojim smo išli prošle godine i dokazali smo da nismo slučajni prolaznici u prvoligaškom karavanu.

Težak raspored Famos nastavlja utakmicom protiv Zvijezde 09 u Etno selu "Stanišić". 

- Svakako, jako težak raspored za nas. Ali, fudbal je to. Kad-tad morate igrati protiv takvih ekipa kao što su Leotar, Rudar, Zvijezda 09. Ovu smo utakmicu dobro odradili, slijedi nam Zvijezda 09, zaista ekipa koja broji dosta dobrih igrača. Ne idemo sa bijelom zastavom, idemo da igramo, pa šta bude.

Komentari 0
Povezane vijesti
„Famos“ jači za Pirta „Famos“ jači za Pirta
Kokot zadovoljan: Prisutan umor, greške se očekuju u ovom dijelu priprema Kokot zadovoljan: Prisutan umor, greške se očekuju u ovom dijelu priprema
Kokot: Naša ambicija se zna, prolaz dalje Kokot: Naša ambicija se zna, prolaz dalje
Najčitanije
  • Natočio gorivo na pumpi i pobjegao
    15h 44m
    1
  • ViK Istočno Sarajevo: Vanredno obavještenje
    17h 35m
    0
  • Život ga nije mazio: Bratić postao inženjer elektrotehnike sa 23 godine
    17h 22m
    0
  • Marina Blagojević: Cilj PDP-a Pale je pomoći mladima pri kupovini ili izgradnji prve stambene jedinice
    8h 48m
    0
  • Istočna Ilidža od 2018. u budžet Srpske uplatila više od 171.000.000 KM od direktnih poreza
    11h 30m
    0