Кокот на аукцију за Магдалену даје потписане дресове Крунића и Ибрахимовића

16.05.2023. 18:01
0
ИЗВОР: sport-east.com

Зоран Кокот, фудбалер "Фамоса", који је оставио дубок траг у "Славији" и "Жељезничару", уз интернационалне ангажмане у Белгији, Ирану и Канади, укључио се у акцију прикупљања средстава за лијечење Магдалене Влашки.

Наиме, он ће на аукцију дати потписане дресове Радета Крунића и Златана Ибрахимовића.

- Искористио сам познанство са Радетом и замолио сам га за дрес "Милана". На моје велико задовољство, не само да сам добио његов потписани дрес већ и великог мајстора Златана Ибрахимовића. Желим помоћи нашем дјетету, Магдалени, са којом сам породично везан, а циљ је прикупити што већи износ за дјевојчицу - рекао је Зоран.

Кокот најављује да ће вечерас на својим друштвеним мрежама започети акцију и нада се да ће бити много оних који ће лицитирати за потписане дресове двојице првотимаца Милана.

Акција ће трајати до 31. маја, а дресови ће бити уручени онима који су највише понудили на обиљежавању другог рођендана "SportEast", 1. јуна.

Коментари 0
Повезане вијести
Магдалена ускоро путује у Турску: Уплаћено преко 88.000 евра на рачун клинике Магдалена ускоро путује у Турску: Уплаћено преко 88.000 евра на рачун клинике
На хуманитарној ски-трци за Магдалену Влашки прикупљено 7.160 КМ На хуманитарној ски-трци за Магдалену Влашки прикупљено 7.160 КМ
У суботу хуманитарна ски-трка за Магдалену Влашки У суботу хуманитарна ски-трка за Магдалену Влашки
Најчитаније
  • Годишњица срамне арбитраже за Добрињу
    1h 55m
    0
  • Трудница теже повријеђена након напада пса луталице
    19h 38m
    0
  • Поште Српске привремено затвориле испоставу у шалтер сали Општине Источна Илиџа
    20h 53m
    0
  • Приказан филм о одбрани Српске Илиџе
    13h 55m
    5
  • Јуначки синови Српске Илиџе одбранили своја огњишта (ФОТО)
    21h 29m
    0