Коловози суви, повољни услови за вожњу

26.07.2021. 08:23
0
ИЗВОР: Катера

У породилишту болнице у Источном Сарајеву у току протекла 24 часа није било рођених беба.

Љекарску интервенцију затражило је 12 пацијената.

„Електродистибуција“

Пале,

Због радова у ТС 10/0,4 kV Пољице, доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 12:00 до 15:00 часова потрошачима на локалитету Пољице.

Због радова у ТС 10/0,4 kV Скочине 2, доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 9:00 до 12:00 часова потрошачима на локалитету Скочине.

Рудо,

Због радова на 10 kV далеководу Стргачина, доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 8:00 до 14:00 часова потрошачима у насељима : Сетихово, Равно Сетихово, Гривин, Омачина, Горња и Доња Стрмица, Арбанаси, Грабовик, Бјељевина, Зарбовина, Пазаље, Подаврело, Радожеље и Хинковићи.

Водоснабдијевање града питком водом уредно.

У породилишту Универзитетске болнице у Фочи у протекла 24 часа није било порода.

Љекарску интервенцију затражила су 23 пацијента.

У Дому здравља „Др Љубомир Ћеранић“ у Сокоцу љекарску интервенцију затражио је 21 пацијент.

Територијалне ватрогасне јединице имале су једну интервенција у посљедња 24 часа.

Фоча,

Интервенција у времену од 23.30 до 01.00 час у мјесту Брод на Дрини на гашењу Aуто-сервиса „Бродвеј“. Пожар је угашен уз причињену материјалну штету.  

На већини путева у Републици Српској и ФБиХ саобраћа се по сувим коловозима и уз добру видљивост и тренутно повољне услове за вожњу, али се возачима савјетује да возе опрезно.

Измијењен је режим саобраћаја због радова у тунелима "Чемерно", на дионици магистралног пута Брод на Дрини два-Врба, "Чељиговићи" на дионици магистралног пута Лапишница-Љубогошта, те Стамбулчић на дионици Пале-Подграб.

Због радова, измијењен је режим саобраћаја и постављена је привремена саобраћајна сигинализација на дионици магистралног пута Дервента-Дервента /Жировина/, у дужини од 1,55 километара, као и на магистралном путу Милићи-Власеница-Хан Пјесак и дионица Власеница-Тишћа.

Режим саобраћаја измијењен је и на дионици магистралног пута Добро Поље-Миљевина, због санације клизишта, те на дионици Црна Ријека-граница Републике Српске /Угар/, због радова у тунелу "Угар".

Због бројних одрона и опасности од клизишта, на магистралном путу Брод на Дрини-гранични прелаз Хум/Шћепан Поље путничка возила саобраћају отежано, док је за теретна возила саобраћај обустављен.

Због извођења деминерских радова на дионици магистралног пута на локалитету мјеста Војковићи, у Улици Друге сарајевске бригаде–Крупац /Равногорска улица/, од 8.15 до 15.00 часова долази до повремених обустава саобраћаја у интервалима 30 минута обуставе и 10 минута пропуштања саобраћаја.

На граничним прелазима Градишка и Зупци појачан је интензитет возила на излазу из БиХ, док на осталим граничним прелазима задржавања нису дужа од 30 минута.

Гранични прелази Габела-Габела Поље, Козарска Дубица-Хрватска Дубица, Вагањ-Били Бриг, Хаџин Поток-Боговоља, Орахов До-Слано и Дужи–Имотица у наредна три мјесеца су отворени као међународни гранични прелази.

У Републици Српској и ФБиХ данас ће бити сунчано и топло уз умјерену облачност, а на сјеверу и истоку могући су краткотрајни пљускови и грмљавина.

Вјетар ће бити слаб до умјерен, југозападног и јужног смјера, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Највиша температура ваздуха биће од 32 до 37 степени Целзијусових, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена јутрос: Соколац 15, Сарајево и Бугојно 16, Хан Пијесак и Зеница 17, Чемерно 18, Нови Град, Приједор, Билећа, Мркоњић Град и Ливно 19, Бањалука и Тузла 20, Добој и Бихаћ 21, Бијељина 22, те Требиње и Мостар 23 степена Целзијусова.

Коментари 0
Повезане вијести
Наш град богатији за три дјечака Наш град богатији за три дјечака
Данас промјенљиво, послије подне понегдје киша Данас промјенљиво, послије подне понегдје киша
Данас киша, на истоку јачи пљускови са грмљавином Данас киша, на истоку јачи пљускови са грмљавином
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    3h 54m
    0
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    3h 18m
    0
  • Ходочасници из Сокоца на Ђурђевдан полазе на петнаесто поклоњење моштима Светог Василија Острошког
    18h 2m
    1
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    3h 12m
    0
  • У недјељу гусларско вече у Палама
    23h 39m
    2