Компанија м:тел донирала д‌јечије игралиште и парк на Аеродрому Бањалука

21.08.2024. 14:36
0
ИЗВОР: srna.rs

Захваљујући донацији компаније м:тел, Аеродром Бањалука богатији је за нове садржаје који ће путницима омогућити угодније окружење и одмор приликом одласка и доласка са путовања. Ријеч је о новом д‌јечијем игралишту и уређеном парку смјештеним унутар аеродромског комплекса.

Свечаном отварању присуствовале су Јелена Триван, генерална директорка компаније м:тел и Јелена Лекић, в.д. генералног директора Аеродрома Републике Српске, које су истакле значај оваквих пројеката за заједницу и путнике.

- Са бањалучког аеродрома саобраћају велике компаније, нарочито у време летњих одмора, и зато је било потребно проширити потенцијални простор где могу да бораве путници. Овај мултифункционални простор који је направио м:тел може да служи деци као игралиште како не би били заробљени у гужви чекајући лет, али може да послужи и старијима као зона за одмор или као зона где ће моћи да допуне своје уређаје. И, на известан начин, представља проширење самог аеродрома - истакла је Триван приликом отварања игралишта и парка чија је изградња вриједна више од 150.000 конвертибилних марака.

Сви путници ће од сада ће имати квалитетније искуство боравка у аеродромском комплексу.

- Овај пројекат изградње парка и д‌јечијег игралишта је свакако нешто што ће да употпуни тај први утисак. Компанија м:тел са Аеродромом сарађује дуги низ година и овај пројекат је дио те сарадње, тако да можемо да искажемо велику захвалност на овој донацији - поручила је Лекић. 

Овај пројекат представља одличан примјер како приватни сектор може играти кључну улогу у стварању позитивних промјена у заједници у којој послује.

Коментари 0
Повезане вијести
Нови Galaxy преклопни телефони са ексклузивним футролама на поклон Нови Galaxy преклопни телефони са ексклузивним футролама на поклон
Откријте свијет електричних тротинета у м:тел понуди Откријте свијет електричних тротинета у м:тел понуди
Дупле гиге и нови телефон! Дупле гиге и нови телефон!
Најчитаније
  • Наточио гориво на пумпи и побјегао
    15h 42m
    1
  • ВиК Источно Сарајево: Ванредно обавјештење
    17h 33m
    0
  • Живот га није мазио: Братић постао инжењер електротехнике са 23 године
    17h 20m
    0
  • Марина Благојевић: Циљ ПДП-а Пале је помоћи младима при куповини или изградњи прве стамбене јединице
    8h 46m
    0
  • Источна Илиџа од 2018. у буџет Српске уплатила више од 171.000.000 КМ од директних пореза
    11h 28m
    0