Компанија м:тел потписала спонзорски уговор са Фудбалским савезом ФБиХ

13.08.2020. 15:04
0
ИЗВОР: Катера

Да је подршка спорту, овога пута фудбалу, доказ друштвено одговорног односа компаније м:тел према заједници у којој послује, доказ су потписани спонзорски уговори које је ова компанија потписала у претходних неколико дана са свим фудбалским савезима у БиХ.

Поред већ уговорених спонзорстава са Фудбалским савезом БиХ, те Фудбалским савезом Републике Српске, 13. августа потписан је и уговор са Фудбалским савезом Федерације БиХ.

Како наводе из м:тел-а, жеља овог телеком оператера, једног од лидера на подручју БиХ, јесте управо снажна подршка овом спорту, као и правим вриједностима које су уткане у сам темељ пословања ове компаније.   

И овај уговор односи се на спонзорство Прве лиге, у овом случају Федерације БиХ, као и на права преноса за емитовање утакмица које се играју у оквиру ове лиге. Као и у случају Прве лиге Републике Српске, ово спонзорство ће омогућити свим гледаоцима у БиХ праћење утакмица Прве лиге Федерације БиХ путем ТВ преноса, што до сада љубитељи овог спорта нису били у прилици да прате.

Из компаније м:тел најављују да ће канали Арена спорта у понуди овог оператера свим гледаоцима у БиХ омогућити праћење ексклузивних спортских садржаја, те утакмица Прве лиге Републике Српске и Федерације БиХ.

- Задовољни смо чињеницом се да ће сви љубитељи овог спорта сада имати прилику да прате утакмице које до сада нису могли, а што је од великог значаја и за фудбалске клубове и за играче из БиХ, као и за све поштоваоце фудбала - наводе из компаније м:тел.   

И ово је доказ да м:тел, као друштвено одговорна компанија, води бригу о свим областима друштвеног живота заједнице које промовишу праве вриједности.  

Уз помоћ пријатеља пратите спортске садржаје путем ТВ екрана, сада и утакмице м:тел Прве лиге Федерације БиХ! 

Коментари 0
Повезане вијести
Данас је Свјетски дан телекомуникација и информационог друштва - Дигиталне иновације за одрживи развој Данас је Свјетски дан телекомуникација и информационог друштва - Дигиталне иновације за од...
Превенција је кључ безбједности дјеце у онлајн простору Превенција је кључ безбједности дјеце у онлајн простору
Триван: Успех Телеком Србија групе резултат је пословања у читавој регији западног Балкана Триван: Успех Телеком Србија групе резултат је пословања у читавој регији западног Балкана
Најчитаније
  • Рагиб Халиловић – Херој са Грбавице
    4h 56m
    4
  • Село које је проклео цар Лазар и данас живи клетву
    5h 1m
    1
  • Пет лица повријеђено у саобраћајној незгоди на путу Љубогошта - Подроманија
    5h 53m
    0
  • Туга у Билећи, погинуо младић из Гацка
    18h 23m
    0
  • Саобраћајна незгода на путу Љубогошта-Подроманија
    6h 7m
    0