Kompanija m:tel potpisala sponzorski ugovor sa Fudbalskim savezom FBiH

13.08.2020. 15:04
0
IZVOR: Katera

Da je podrška sportu, ovoga puta fudbalu, dokaz društveno odgovornog odnosa kompanije m:tel prema zajednici u kojoj posluje, dokaz su potpisani sponzorski ugovori koje je ova kompanija potpisala u prethodnih nekoliko dana sa svim fudbalskim savezima u BiH.

Pored već ugovorenih sponzorstava sa Fudbalskim savezom BiH, te Fudbalskim savezom Republike Srpske, 13. avgusta potpisan je i ugovor sa Fudbalskim savezom Federacije BiH.

Kako navode iz m:tel-a, želja ovog telekom operatera, jednog od lidera na području BiH, jeste upravo snažna podrška ovom sportu, kao i pravim vrijednostima koje su utkane u sam temelj poslovanja ove kompanije.   

I ovaj ugovor odnosi se na sponzorstvo Prve lige, u ovom slučaju Federacije BiH, kao i na prava prenosa za emitovanje utakmica koje se igraju u okviru ove lige. Kao i u slučaju Prve lige Republike Srpske, ovo sponzorstvo će omogućiti svim gledaocima u BiH praćenje utakmica Prve lige Federacije BiH putem TV prenosa, što do sada ljubitelji ovog sporta nisu bili u prilici da prate.

Iz kompanije m:tel najavljuju da će kanali Arena sporta u ponudi ovog operatera svim gledaocima u BiH omogućiti praćenje ekskluzivnih sportskih sadržaja, te utakmica Prve lige Republike Srpske i Federacije BiH.

- Zadovoljni smo činjenicom se da će svi ljubitelji ovog sporta sada imati priliku da prate utakmice koje do sada nisu mogli, a što je od velikog značaja i za fudbalske klubove i za igrače iz BiH, kao i za sve poštovaoce fudbala - navode iz kompanije m:tel.   

I ovo je dokaz da m:tel, kao društveno odgovorna kompanija, vodi brigu o svim oblastima društvenog života zajednice koje promovišu prave vrijednosti.  

Uz pomoć prijatelja pratite sportske sadržaje putem TV ekrana, sada i utakmice m:tel Prve lige Federacije BiH! 

Komentari 0
Povezane vijesti
Danas je Svjetski dan telekomunikacija i informacionog društva - Digitalne inovacije za održivi razvoj Danas je Svjetski dan telekomunikacija i informacionog društva - Digitalne inovacije za od...
Prevencija je ključ bezbjednosti djece u onlajn prostoru Prevencija je ključ bezbjednosti djece u onlajn prostoru
Trivan: Uspeh Telekom Srbija grupe rezultat je poslovanja u čitavoj regiji zapadnog Balkana Trivan: Uspeh Telekom Srbija grupe rezultat je poslovanja u čitavoj regiji zapadnog Balkana
Najčitanije
  • Ragib Halilović – Heroj sa Grbavice
    9m
    4
  • Selo koje je prokleo car Lazar i danas živi kletvu
    14m
    1
  • Tuga u Bileći, poginuo mladić iz Gacka
    13h 36m
    0
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    23h 54m
    0
  • Pet lica povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi na putu Ljubogošta - Podromanija
    1h 6m
    0