Компанија м:тел спонзор конференције у Неуму

27.10.2022. 11:26
0
ИЗВОР: katera.news

NеtWork је највећа пословно-технолошка конференција у Босни и Херцеговини која на једном мјесту окупља све најбоље од бх. ИТ индустрије, али и најпознатије регионалне предаваче. Ова конференција је постала најпознатији бренд на локалном ИТ тржишту те синоним за конференцију која увијек доноси актуелан и квалитетан садржај, приступ врхунским стручњацима те могућност остваривања нових пословних конекција.

Овај ИТ догађај подржала је MS Community конференција, а ове године су обје конференције наступиле у исто вријеме у оквиру једног имена - Network конференција.

По шести пут у Неуму, Deseta NetWork конференција учесницима нуди предавања у оквиру шест тематских цјелина, и то предавања у вези са дигиталном трансформацијом, развојем апликативних рјешења, инфраструктуром и сигурношћу, пословном употребом технолошких рјешења, предавања стручњака из шире ИТ заједнице, едукацијска рјешења и студије случаја.

Спонзорством NetWork 10 конференције, компанија м:тел је подржала овај важан догађај за све доносиоце пословних и техничких одлука, ИТ професионалце, програмере и лидере из образовног сектора.

Коментари 0
Повезане вијести
М:тел на сајму привреде: „Кључан смо партнер у регионалном повезивању земаља Западног Балкана“ М:тел на сајму привреде: „Кључан смо партнер у регионалном повезивању земаља Западног Балк...
Престижно признање Тривановој за промоцију Бањалуке и Републике Српске Престижно признање Тривановој за промоцију Бањалуке и Републике Српске
М:тел вас позива да се заједно едукујемо о безбједности наше дјеце на интернету! М:тел вас позива да се заједно едукујемо о безбједности наше дјеце на интернету!
Најчитаније
 • Вељко Вулетић - Легенда ЕТФ-а Универзитета у Источном Сарајеву
  5h 25m
  6
 • Годишњица страдања Милице Ракић
  5h 25m
  0
 • Посни роштиљ од кромпира
  20h 22m
  0
 • Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
  20h 27m
  0
 • Српска легализује исплату плате у коверти
  19h 6m
  2