Kompanija m:tel sponzor konferencije u Neumu

27.10.2022. 11:26
0
IZVOR: katera.news

NetWork je najveća poslovno-tehnološka konferencija u Bosni i Hercegovini koja na jednom mjestu okuplja sve najbolje od bh. IT industrije, ali i najpoznatije regionalne predavače. Ova konferencija je postala najpoznatiji brend na lokalnom IT tržištu te sinonim za konferenciju koja uvijek donosi aktuelan i kvalitetan sadržaj, pristup vrhunskim stručnjacima te mogućnost ostvarivanja novih poslovnih konekcija.

Ovaj IT događaj podržala je MS Community konferencija, a ove godine su obje konferencije nastupile u isto vrijeme u okviru jednog imena - Network konferencija.

Po šesti put u Neumu, Deseta NetWork konferencija učesnicima nudi predavanja u okviru šest tematskih cjelina, i to predavanja u vezi sa digitalnom transformacijom, razvojem aplikativnih rješenja, infrastrukturom i sigurnošću, poslovnom upotrebom tehnoloških rješenja, predavanja stručnjaka iz šire IT zajednice, edukacijska rješenja i studije slučaja.

Sponzorstvom NetWork 10 konferencije, kompanija m:tel je podržala ovaj važan događaj za sve donosioce poslovnih i tehničkih odluka, IT profesionalce, programere i lidere iz obrazovnog sektora.

Komentari 0
Povezane vijesti
Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa! Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!
Održana prva panel-diskusija u okviru projekta „Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na Održana prva panel-diskusija u okviru projekta „Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na
M:tel na sajmu privrede: „Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana“ M:tel na sajmu privrede: „Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balk...
Najčitanije
  • Vlasnika vole više od sebe: Top 10 rasa pasa koji su ljekoviti za dušu i misli
    15h 4m
    0
  • U toku srednjoškolski humanitarni bazar u Istočnom Sarajevu (FOTO)
    22h 39m
    0
  • Muškarac se zapalio ispred suda (VIDEO)
    13h 26m
    0
  • Danas obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
    2h 7m
    0
  • U utorak besplatni pregledi dojke u Istočnom Starom Gradu
    20h 37m
    0