Kompanija m:tel sponzor konferencije u Neumu

27.10.2022. 11:26
0
IZVOR: katera.news

NetWork je najveća poslovno-tehnološka konferencija u Bosni i Hercegovini koja na jednom mjestu okuplja sve najbolje od bh. IT industrije, ali i najpoznatije regionalne predavače. Ova konferencija je postala najpoznatiji brend na lokalnom IT tržištu te sinonim za konferenciju koja uvijek donosi aktuelan i kvalitetan sadržaj, pristup vrhunskim stručnjacima te mogućnost ostvarivanja novih poslovnih konekcija.

Ovaj IT događaj podržala je MS Community konferencija, a ove godine su obje konferencije nastupile u isto vrijeme u okviru jednog imena - Network konferencija.

Po šesti put u Neumu, Deseta NetWork konferencija učesnicima nudi predavanja u okviru šest tematskih cjelina, i to predavanja u vezi sa digitalnom transformacijom, razvojem aplikativnih rješenja, infrastrukturom i sigurnošću, poslovnom upotrebom tehnoloških rješenja, predavanja stručnjaka iz šire IT zajednice, edukacijska rješenja i studije slučaja.

Sponzorstvom NetWork 10 konferencije, kompanija m:tel je podržala ovaj važan događaj za sve donosioce poslovnih i tehničkih odluka, IT profesionalce, programere i lidere iz obrazovnog sektora.

Komentari 0
Povezane vijesti
Hisense televizori za vrhunske sportske događaje Hisense televizori za vrhunske sportske događaje
M:tel vam donosi bezbrižnu komunikaciju i na vašem putovanju M:tel vam donosi bezbrižnu komunikaciju i na vašem putovanju
Pred čitaocima novi broj "m:agazina" Pred čitaocima novi broj "m:agazina"
Najčitanije
 • Sjećanje na Predraga Pekija Lasicu: Čovjek pobjedničkog kova
  4h 35m
  6
 • Prevrnuo se ringišpil, ima povrijeđenih
  16h 46m
  0
 • Zbrinuta četiri djeteta povrijeđena u prevrtanju ringišpila
  16h 1m
  2
 • Pokrenuta istraga protiv stranke Rame Isaka
  16h 39m
  6
 • Sud BiH odbio žalbu SNSD-a: Glasački listić PDP važeći
  20h 25m
  1