Комшије сумњају да је пожар у кући код Зворника изазвала свијећа

08.03.2021. 20:02
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Старица Мира Ш. (81) настрадала је у пожару који је током викенда избио у њеној кући у мјесту Малешић код Зворника, потврђено је за SrpskaInfo.

Извор близак истрази појаснио је да се, према првим информацијама, сумња да је старицу угушио густ дим, након мањег пожара.

Истакао је да су тијело пронашле комшије, које су примијетиле како се из куће шири густ дим.

– Несретана старица је живјела сама у кући, а комшије су се бринуле о њој. Ујутру, кад су кренули да је обиђу, видјели су да из куће избија дим. Одмах их је то уплашило, те су помисили на оно најгоре. Њихови страхови су били оправдани – истакао је један од комшија.

Према његовим ријечима, сумња се да је пожар у кући изазвала свијећа, али ће даљом истрагом бити утврђено да ли је због тога дошло до ширења ватре у њеној кући.

– За сада се сумња да је све кренуло од свијеће, те да се пожар даље проширио на кућанске апарате, односно телевизор. Није ријеч о великом пожару, али је био густ дим, који је старицу угушио. Није јој било спаса. Иначе, ријеч је о жени која је била слабијег здравља и која није била баш покретна –  испричао је извор близак истрази.

Из Полицијске управе Зворник  је саопштено да је у недељу, око 7.40,  Полицијској станици Козлук пријављено је да је у кући у зворничком мјесту Малешић пронађено тијело М.Ш.

– По запримљеној пријави одмах су поступили полицијски службеници ПС Козлук, који су изашли на лице мјеста и том приликом утврдили да је дошло до пожара у кући, усљед чега је смртно страдала М.Ш – навели су из полиције.

Портпарол Полицијске управе Зворник, Миљан Бобар, рекао је да је о свему обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Џудисти са Пала освојили четири медаље Џудисти са Пала освојили четири медаље
Наточио гориво на пумпи и побјегао Наточио гориво на пумпи и побјегао
Пожар на Светој Гори: Ватру гасе и хеликоптери из ваздуха Пожар на Светој Гори: Ватру гасе и хеликоптери из ваздуха
Најчитаније
  • Мајор Милан Тепић и Стојадин Мирковић - војници до посљедњег даха
    12h 18m
    14
  • Српски Колорадо јединствен у Европи: Чудо природе за које многи нису чули (ВИДЕО)
    1h 9m
    0
  • Стручњаци упозоравају: Паркиран аутомобил није пожељно оставити у брзини
    23h 46m
    3
  • Служен парастос за погинуле и умрле припаднике Српске гарде Илиџа (ФОТО)
    10h 32m
    0
  • Божовић: Гласати одговорно и поштено за тим који је у Источну Илиџу довео привреднике и нова радна мјеста
    6h 47m
    0