Концертом Дејана Петровића започело обиљежавање Дана српског јединства (ВИДЕО)

14.09.2023. 14:57
0
ИЗВОР: katera.news

Концертом Дејана Петровића и српских трубача који је организовао м:тел као поклон грађанима Републике Српске, а који је преносио национални сервис Радио телевизија Републике Српске, почело је обиљежавање Дана српског јединства, слободе и националне заставе који се обиљежава у Србији и Републици Српској.

Пред почетак концерта грађани Републике Српске одали су почаст српским спортистима на освојеним медаљама који су у Републици Српској прослављени са много поноса.

- Дан заставе je уједно и дан м:тел-а који смо одлучили да прославимо са грађанима, симболично уз трубу уз коју Срби иду у војску, веселе се и побеђују - рекла је Јелена Триван, директор м:тел-а.

Подсјетила је на снагу заједништва и на то да је Србија увијек била ту за свој народ преко Дрине и да ниједна политика никад не би смјела да нас раздвоји.

Након тога је Дејан Петровић, пред хиљадама Бањалучана уз традуционалне српске пјесме “Тамо далеко”, “Ово је Србија”, “Видовдан”, довео атмосферу да усијања. Прослава је симболично завршна уз спектакуларни ватромет и пјесму “Весели се српски роде”.

Грађани су у рукама носили заставе Србије и Српске, а цијела  Бањалука била је у знаку заставе.

Видео: М:тел

Коментари 0
Повезане вијести
Завршене 14. Спортске игре младих БиХ: Најбољи путују у Сплит на регионално такмичење Завршене 14. Спортске игре младих БиХ: Најбољи путују у Сплит на регионално такмичење
Најузбудљивији спортски садржај гледајте на новом ТВ-у уз м:тел ИПТВ пакете Најузбудљивији спортски садржај гледајте на новом ТВ-у уз м:тел ИПТВ пакете
Два м:тел припејд броја по цијени једног Два м:тел припејд броја по цијени једног
Најчитаније
 • Mладић погинуо у саобраћајној несрећи код Пала
  7h 41m
  0
 • Ако мотор почне да се прегријава на врућини, потребно је да урадите једну ствар
  20h 3m
  0
 • ''Вукови" са Пала купили аутомобил Драги Рупару
  2h 10m
  2
 • Заштитите своје љубимце од топлотног удара
  6h 13m
  4
 • Јаки пљускови и удари вјетра, падао и град
  21h 40m
  0