Koncertom Dejana Petrovića započelo obilježavanje Dana srpskog jedinstva (VIDEO)

14.09.2023. 14:57
0
IZVOR: katera.news

Koncertom Dejana Petrovića i srpskih trubača koji je organizovao m:tel kao poklon građanima Republike Srpske, a koji je prenosio nacionalni servis Radio televizija Republike Srpske, počelo je obilježavanje Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave koji se obilježava u Srbiji i Republici Srpskoj.

Pred početak koncerta građani Republike Srpske odali su počast srpskim sportistima na osvojenim medaljama koji su u Republici Srpskoj proslavljeni sa mnogo ponosa.

- Dan zastave je ujedno i dan m:tel-a koji smo odlučili da proslavimo sa građanima, simbolično uz trubu uz koju Srbi idu u vojsku, vesele se i pobeđuju - rekla je Jelena Trivan, direktor m:tel-a.

Podsjetila je na snagu zajedništva i na to da je Srbija uvijek bila tu za svoj narod preko Drine i da nijedna politika nikad ne bi smjela da nas razdvoji.

Nakon toga je Dejan Petrović, pred hiljadama Banjalučana uz traducionalne srpske pjesme “Tamo daleko”, “Ovo je Srbija”, “Vidovdan”, doveo atmosferu da usijanja. Proslava je simbolično završna uz spektakularni vatromet i pjesmu “Veseli se srpski rode”.

Građani su u rukama nosili zastave Srbije i Srpske, a cijela  Banjaluka bila je u znaku zastave.

Video: M:tel

Komentari 0
Povezane vijesti
M:tel Siguran NET - zaštita na mobilnom i kućnom internetu M:tel Siguran NET - zaštita na mobilnom i kućnom internetu
Rast m:tel-a u prvom kvartalu 2024: Dobit veća za 2,5 miliona KM Rast m:tel-a u prvom kvartalu 2024: Dobit veća za 2,5 miliona KM
Savršena kombinacija - m:tel IPTV paketi sa popustom i televizori na rate Savršena kombinacija - m:tel IPTV paketi sa popustom i televizori na rate
Najčitanije
  • Na današnji dan Turci spalili mošti Svetog Save
    20h 48m
    0
  • Odličnim učenicima 50 odsto jeftinije polaganje vozačkog ispita
    23h 7m
    0
  • Motociklista sletio sa puta, preminuo na putu do bolnice
    17h 27m
    0
  • Karling reprezentacija BiH zauzela 7. mjesto na Evropskom prvenstvu u Škotskoj
    13h 45m
    7
  • U nedjelju na Jasiku parastos za poginule borce VRS
    21h 38m
    0