Конкурс за додјелу стипендија Општине Источна Илиџа

30.06.2022. 09:16
0
ИЗВОР: katera.news

Општина Источна Илиџа расписала је јавни конкурс за додјелу стипендија студентима првог циклуса студија на јавним високошколским установама за школску 2021/2022. годину.

Конкурсом је предвиђена додјела 50 стипендија успјешним студентима првог циклуса студија јавних високошколских установа, дефицитарних и осталих занимања.

Право учешћа на Конкурсу имају редовни студенти II и виших година студија првог циклуса јавних високошколских установа, са сталним пребивалиштем на подручју општине Источна Илиџа, а да нису обновили годину студија за коју конкуришу и да нису корисници стипендије другог органа.

Критеријуми за утврђивање ранг-листе студената за додјелу стипендије су успјех у предходним студијским годинама, уписна година студија, као и универзитет у коме похађају студије.

Кандидати који конкуришу обавезни су доставити уредно попуњен образац пријаве на конкурс, овјерену копију Увјерење о пребивалиштву (CIPS), те оригинал потврду о статусу редовног студента, увјерење о  просјеку оцјена током студирања, потврду да не обнавља годину студија за коју конкурише те овјерену изјаву да не прима стипендију из других јавних извора стипендирања.

Осим наведених докумената, потребна је и фотокопија текућег рачуна и рачуна банке код које је рачун отворен.

Конкурс остаје отворен 15 дана од дана објављивања у дневним новинама, односно на интернет страници Општине Источна Илиџа.

Коментари 0
Повезане вијести
Божовић угостио побједнике такмичења у познавању Црвеног крста Божовић угостио побједнике такмичења у познавању Црвеног крста
Позив заинтересованим власницима непокретности на подручју сјеверозападно од Мотела „Вељине“ до Улице Иве Андрића Позив заинтересованим власницима непокретности на подручју сјеверозападно од Мотела „Вељин...
Источна Илиџа: Јавни позив за реализацију пројекта сеоског предузетништва и пољопривреде Источна Илиџа: Јавни позив за реализацију пројекта сеоског предузетништва и пољопривреде
Најчитаније
 • Посни колач са вишњама и маком
  2h 38m
  0
 • Општина Источно Ново Сарајево организује подјелу новогодишњих пакетића
  2h 43m
  0
 • Имам позива да се од ловачких секција праве војне формације
  19h 36m
  6
 • Пожар на објекту бившег хотела Кристал
  18h 48m
  0
 • „Раде, сине, немој мајке заборавит...'“
  23h 30m
  1