Конкурс за додјелу стипендија Општине Источна Илиџа

30.06.2022. 09:16
0
ИЗВОР: katera.news

Општина Источна Илиџа расписала је јавни конкурс за додјелу стипендија студентима првог циклуса студија на јавним високошколским установама за школску 2021/2022. годину.

Конкурсом је предвиђена додјела 50 стипендија успјешним студентима првог циклуса студија јавних високошколских установа, дефицитарних и осталих занимања.

Право учешћа на Конкурсу имају редовни студенти II и виших година студија првог циклуса јавних високошколских установа, са сталним пребивалиштем на подручју општине Источна Илиџа, а да нису обновили годину студија за коју конкуришу и да нису корисници стипендије другог органа.

Критеријуми за утврђивање ранг-листе студената за додјелу стипендије су успјех у предходним студијским годинама, уписна година студија, као и универзитет у коме похађају студије.

Кандидати који конкуришу обавезни су доставити уредно попуњен образац пријаве на конкурс, овјерену копију Увјерење о пребивалиштву (CIPS), те оригинал потврду о статусу редовног студента, увјерење о  просјеку оцјена током студирања, потврду да не обнавља годину студија за коју конкурише те овјерену изјаву да не прима стипендију из других јавних извора стипендирања.

Осим наведених докумената, потребна је и фотокопија текућег рачуна и рачуна банке код које је рачун отворен.

Конкурс остаје отворен 15 дана од дана објављивања у дневним новинама, односно на интернет страници Општине Источна Илиџа.

Коментари 0
Повезане вијести
Лана Лубура и Александар Вуковић најбољи спортисти општине Источна Илиџа у 2022. години (ФОТО) Лана Лубура и Александар Вуковић најбољи спортисти општине Источна Илиџа у 2022. години (Ф...
Вечерас избор најуспјешнијих спортиста општине Источна Илиџа Вечерас избор најуспјешнијих спортиста општине Источна Илиџа
Младен Бојиновић посјетио Општину Источна Илиџа (ВИДЕО) Младен Бојиновић посјетио Општину Источна Илиџа (ВИДЕО)
Најчитаније
 • Сјећање на пилота мајора Зорана Радосављевића
  5h 54m
  9
 • Мушкарац провалио у кућу, претукао супружнике и украо 7.000 КМ
  14h 43m
  0
 • Преминуо некадашњи потпредсједник СО Источна Илиџа Владимир Савић
  8h 26m
  0
 • На данашњи дан одбачен Венс-Овенов план јер није предвиђао Републику Српску
  15h 17m
  3
 • Пунољетства славе ко да свадбу праве
  16h 9m
  2