Конкурс за средњошколце поводом обиљежавања Дана Прве сарајевске механизоване бригаде

18.04.2024. 08:37
0
ИЗВОР: srna.rs

Борачка организација Источно Ново Сарајево расписује литерарни конкурс за ученике Средњошколског центра Источна Илиџа и Средње школе "28. јуни" Источно Ново Сарајево, у оквиру припрема за обиљежавање Дана Прве сарајевске механизоване бригаде.

Теме литерарних радова су "Републико Српска, у срцу те носим, тобом се поносим", "Моја породица у Одбрамбено-отаџбинском рату" и "Памти ли моја генерација јунаке Одбрамбено-отаџбинског рата".

Конкурс је наградног карактера, а најбољи радови биће проглашени 20. маја, на свечаној академији у Културном центру Источно Ново Сарајево, наведено је у саопштењу.

На дан обиљежавања, биће служен парстос за погинуле борце и положени вијенци на Централном крсту војничког гробља Враца.

Коментари 0
Повезане вијести
Дјечији сајам 8. и 9. јуна у Источном Сарајеву Дјечији сајам 8. и 9. јуна у Источном Сарајеву
Вечерас промоција књиге „(О)чај у шољици кафе“ Сандре Алек у Источном Сарајеву Вечерас промоција књиге „(О)чај у шољици кафе“ Сандре Алек у Источном Сарајеву
У понедјељак обиљежавање 32 године Прве сарајевске механизоване бригаде У понедјељак обиљежавање 32 године Прве сарајевске механизоване бригаде
Најчитаније
 • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
  14h 48m
  0
 • Пале: Узео мотоцикл, није доставио резану грађу у замјену
  14h 55m
  3
 • Власник фирме из Новог Сада довео запослене у родно Невесиње
  11h 37m
  0
 • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
  6h 15m
  0
 • Кандидат за градоначелника убијен на предизборном скупу!
  6h 47m
  0