Konkurs za srednjoškolce povodom obilježavanja Dana Prve sarajevske mehanizovane brigade

18.04.2024. 08:37
0
IZVOR: srna.rs

Boračka organizacija Istočno Novo Sarajevo raspisuje literarni konkurs za učenike Srednjoškolskog centra Istočna Ilidža i Srednje škole "28. juni" Istočno Novo Sarajevo, u okviru priprema za obilježavanje Dana Prve sarajevske mehanizovane brigade.

Teme literarnih radova su "Republiko Srpska, u srcu te nosim, tobom se ponosim", "Moja porodica u Odbrambeno-otadžbinskom ratu" i "Pamti li moja generacija junake Odbrambeno-otadžbinskog rata".

Konkurs je nagradnog karaktera, a najbolji radovi biće proglašeni 20. maja, na svečanoj akademiji u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo, navedeno je u saopštenju.

Na dan obilježavanja, biće služen parstos za poginule borce i položeni vijenci na Centralnom krstu vojničkog groblja Vraca.

Komentari 0
Povezane vijesti
Dječiji sajam 8. i 9. juna u Istočnom Sarajevu Dječiji sajam 8. i 9. juna u Istočnom Sarajevu
Večeras promocija knjige „(O)čaj u šoljici kafe“ Sandre Alek u Istočnom Sarajevu Večeras promocija knjige „(O)čaj u šoljici kafe“ Sandre Alek u Istočnom Sarajevu
U ponedjeljak obilježavanje 32 godine Prve sarajevske mehanizovane brigade U ponedjeljak obilježavanje 32 godine Prve sarajevske mehanizovane brigade
Najčitanije
 • Istočna Ilidža: Radnik firme pronevjerio veću količinu novca
  15h 43m
  0
 • Pale: Uzeo motocikl, nije dostavio rezanu građu u zamjenu
  15h 50m
  3
 • Vlasnik firme iz Novog Sada doveo zaposlene u rodno Nevesinje
  12h 32m
  0
 • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
  7h 10m
  0
 • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
  7h 42m
  0