Континуирана подршка вртићима са подручја Источне Илиџе

10.02.2023. 14:40
0
ИЗВОР: katera.news

Начелник општине Источна Илиџа Маринко Божовић одржао је састанак са директорицама вртића „Нова радост“ и „Игра ми је храна“, током којег су направљени планови за даљу сарадњу Општине Источна Илиџа и предшколских установа.

У наредном периоду ова општина ће сносити трошкове превоза дјеце из вртића на скијање, а планирано је и да се у вртићима уграде нови системи гријања, навели су из Општине Источна Илиџа.

Постојеће електро-котлове замијениће топлотне пумпе које подразумијевању уштеду електричне енргије. Угарадњу нових система гријања у вртићима „Нова радост“, „Игра ми је храна“ и „Машин свијет“ финансираће Општина Источна Илиџа.

Поред наведених издвајања, Општина Источна Илиџа наставља са суфинансирањем трошкова боравка дјеце у вртићима, на мјесечном нивоу и једнократно. Средства за ово суфинансирање се у Буџету Источне Илиџе издвајају од 2020. године, а примјетан је све већи број корисника.

Коментари 0
Повезане вијести
Лице из Источне Илиџе ухапшено због посједовања опојне дроге Лице из Источне Илиџе ухапшено због посједовања опојне дроге
Немања Мочевић нови потпредсједник Скупштинe општине Источна Илиџа Немања Мочевић нови потпредсједник Скупштинe општине Источна Илиџа
Смјена радикала у Скупштини општине Источна Илиџа Смјена радикала у Скупштини општине Источна Илиџа
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    7h 12m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    17h 11m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    8h 47m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    16h 8m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    10h 51m
    9