Континуирана подршка вртићима са подручја Источне Илиџе

10.02.2023. 14:40
0
ИЗВОР: katera.news

Начелник општине Источна Илиџа Маринко Божовић одржао је састанак са директорицама вртића „Нова радост“ и „Игра ми је храна“, током којег су направљени планови за даљу сарадњу Општине Источна Илиџа и предшколских установа.

У наредном периоду ова општина ће сносити трошкове превоза дјеце из вртића на скијање, а планирано је и да се у вртићима уграде нови системи гријања, навели су из Општине Источна Илиџа.

Постојеће електро-котлове замијениће топлотне пумпе које подразумијевању уштеду електричне енргије. Угарадњу нових система гријања у вртићима „Нова радост“, „Игра ми је храна“ и „Машин свијет“ финансираће Општина Источна Илиџа.

Поред наведених издвајања, Општина Источна Илиџа наставља са суфинансирањем трошкова боравка дјеце у вртићима, на мјесечном нивоу и једнократно. Средства за ово суфинансирање се у Буџету Источне Илиџе издвајају од 2020. године, а примјетан је све већи број корисника.

Коментари 0
Повезане вијести
Дјеца са Косова и Метохије не крију радост што су стигла у Источну Илиџу (ФОТО) Дјеца са Косова и Метохије не крију радост што су стигла у Источну Илиџу (ФОТО)
Дјеца са Косова и Метохије стижу у Источну Илиџу Дјеца са Косова и Метохије стижу у Источну Илиџу
Осамнаести свесрпски сабор културног стваралаштва отаџбине и расејања од 28. августа у Војковићима Осамнаести свесрпски сабор културног стваралаштва отаџбине и расејања од 28. августа у Вој...
Најчитаније
 • Метеоаларм издао упозорење за девет регија у БиХ
  10h 53m
  0
 • Одржана ванредна скупштина Џудо савеза Републике Српске: Живко Милијаш изабран за предсједника
  8h 1m
  1
 • Шта је Србији потребно да са два бода прође даље?
  9h 19m
  0
 • Најбржи начин да расхладите аутомобил који је био паркиран на сунцу
  9h 59m
  0
 • Сутра нестабилно са локалним пљусковима и грмљавином
  7h 13m
  0