Kontinuirana podrška vrtićima sa područja Istočne Ilidže

10.02.2023. 14:40
0
IZVOR: katera.news

Načelnik opštine Istočna Ilidža Marinko Božović održao je sastanak sa direktoricama vrtića „Nova radost“ i „Igra mi je hrana“, tokom kojeg su napravljeni planovi za dalju saradnju Opštine Istočna Ilidža i predškolskih ustanova.

U narednom periodu ova opština će snositi troškove prevoza djece iz vrtića na skijanje, a planirano je i da se u vrtićima ugrade novi sistemi grijanja, naveli su iz Opštine Istočna Ilidža.

Postojeće elektro-kotlove zamijeniće toplotne pumpe koje podrazumijevanju uštedu električne enrgije. Ugaradnju novih sistema grijanja u vrtićima „Nova radost“, „Igra mi je hrana“ i „Mašin svijet“ finansiraće Opština Istočna Ilidža.

Pored navedenih izdvajanja, Opština Istočna Ilidža nastavlja sa sufinansiranjem troškova boravka djece u vrtićima, na mjesečnom nivou i jednokratno. Sredstva za ovo sufinansiranje se u Budžetu Istočne Ilidže izdvajaju od 2020. godine, a primjetan je sve veći broj korisnika.

Komentari 0
Povezane vijesti
Lice uhapšeno zbog krađe u Istočnoj Ilidži Lice uhapšeno zbog krađe u Istočnoj Ilidži
Svesrpski sabor kulturnog stvaralaštva otadžbine i rasejanja od 28. avgusta u Vojkovićima Svesrpski sabor kulturnog stvaralaštva otadžbine i rasejanja od 28. avgusta u Vojkovićima
Marš odbrane na Ilinjaču 21. jula Marš odbrane na Ilinjaču 21. jula
Najčitanije
 • Bitka za Rogaticu - Jedna od najvećih bitki četnika protiv Nijemaca i ustaša (VIDEO)
  16h 41m
  13
 • Punjene tikvice
  16h 14m
  0
 • Preminula jednogodišnja beba nakon što je otac zaboravio u automobilu
  16h 34m
  0
 • Pad sistema i u BiH
  14h 55m
  1
 • Lukić: Nema većeg sevapa nego nahraniti gladnog (VIDEO)
  7h 22m
  12