Кошаркаши Рогатице јесењи прваци Републике Српске

27.12.2021. 18:27
0
ИЗВОР: rogatica.ba

Кошаркаши "Рогатице" након првог дијела сезоне у Првој лиги Републике Српске налазе се на првом мјесту, што је велики успјех за клуб из општине Рогатица.

Још на почетку сезоне у КК "Рогатица" зацртали су високе циљеве и амбиције, а то је био врх табеле.

Уз велику подршку локалне заједнице и домаће публике, рогатички кошаркаши низали су побједе и показали квалитет у домаћем првенству Српске, те се заслужено нашли на лидерској позицији, чиме су постали и јесењи прваци Републике Српске.

У посљедњем колу прве полусезоне ослабљени тим Рогатице успио је на гостујућем терену савладати “Слободу” из Новог Града, резултатом 73:80.

– Изузетно смо задовољни постигнутим резултатом, јесењом титулом, али то свакако не значи да се на томе заустављамо. Паузу ћемо искористити да прецизно испланирамо наставак сезоне, порадимо на евентуалном довођењу појачања, да учврстимо нашу игру, по којој смо препознатљиви у лиги. Захваљујемо се публици која нас је бодрила на свим, чак и гостујућим утакмицама, и позивамо их да нам и у наставку пруже повјерење, а за узврат обећавамо пожртвованост, максимално залагање и за сада сигуран плеј-оф у нашем граду – поручили су из клуба, а пренијела је званична веб страница Општине Рогатица.

Нема сумње да би "Рогатица" требало да се навикава на прво мјесто на табели, јер ови млади момци немају намјеру да ту позицију испуштају из руку.

 Општина Рогатица је поносна на своје шампионе.

Коментари 0
Повезане вијести
Кошаркашки меч "Славија" - "Рогатица" гледајте уживо на Катери Кошаркашки меч "Славија" - "Рогатица" гледајте уживо на Катери
Кошаркаши "Славије" и "Рогатице" играју прву полуфиналну утакмицу за првака Српске Кошаркаши "Славије" и "Рогатице" играју прву полуфиналну утакмицу за првака Српске
Општина Рогатица организује бесплатан превоз ученика на скијање на Јахорину Општина Рогатица организује бесплатан превоз ученика на скијање на Јахорину
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    1h 24m
    0
  • Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
    14h 1m
    1
  • „Дом инвест“ гради дом за вас
    23h 35m
    1
  • Паљани на поклоничком путовању у манастир Хиландар
    17h 49m
    0
  • Џудисти из Српске дигли глас против актуелног руководства
    22h 53m
    1