Košarkaši Rogatice jesenji prvaci Republike Srpske

27.12.2021. 18:27
0
IZVOR: rogatica.ba

Košarkaši "Rogatice" nakon prvog dijela sezone u Prvoj ligi Republike Srpske nalaze se na prvom mjestu, što je veliki uspjeh za klub iz opštine Rogatica.

Još na početku sezone u KK "Rogatica" zacrtali su visoke ciljeve i ambicije, a to je bio vrh tabele.

Uz veliku podršku lokalne zajednice i domaće publike, rogatički košarkaši nizali su pobjede i pokazali kvalitet u domaćem prvenstvu Srpske, te se zasluženo našli na liderskoj poziciji, čime su postali i jesenji prvaci Republike Srpske.

U posljednjem kolu prve polusezone oslabljeni tim Rogatice uspio je na gostujućem terenu savladati “Slobodu” iz Novog Grada, rezultatom 73:80.

– Izuzetno smo zadovoljni postignutim rezultatom, jesenjom titulom, ali to svakako ne znači da se na tome zaustavljamo. Pauzu ćemo iskoristiti da precizno isplaniramo nastavak sezone, poradimo na eventualnom dovođenju pojačanja, da učvrstimo našu igru, po kojoj smo prepoznatljivi u ligi. Zahvaljujemo se publici koja nas je bodrila na svim, čak i gostujućim utakmicama, i pozivamo ih da nam i u nastavku pruže povjerenje, a za uzvrat obećavamo požrtvovanost, maksimalno zalaganje i za sada siguran plej-of u našem gradu – poručili su iz kluba, a prenijela je zvanična veb stranica Opštine Rogatica.

Nema sumnje da bi "Rogatica" trebalo da se navikava na prvo mjesto na tabeli, jer ovi mladi momci nemaju namjeru da tu poziciju ispuštaju iz ruku.

 Opština Rogatica je ponosna na svoje šampione.

Komentari 0
Povezane vijesti
Košarkaški meč "Slavija" - "Rogatica" gledajte uživo na Kateri Košarkaški meč "Slavija" - "Rogatica" gledajte uživo na Kateri
Košarkaši "Slavije" i "Rogatice" igraju prvu polufinalnu utakmicu za prvaka Srpske Košarkaši "Slavije" i "Rogatice" igraju prvu polufinalnu utakmicu za prvaka Srpske
Opština Rogatica organizuje besplatan prevoz učenika na skijanje na Jahorinu Opština Rogatica organizuje besplatan prevoz učenika na skijanje na Jahorinu
Najčitanije
  • „Ako izađeš, bićeš zaklan“: Ispovijest Danila Beribake koji je preživio pakao Doborovoljačke ulice
    6h 49m
    9
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    5h 45m
    0
  • NATO avioni na Svjetski dan medija, prije 25 godina, srušili zgradu TV Novi Sad
    21h 29m
    0
  • Normalizovan saobraćaj na magistralnom putu Foča-Gacko
    22h 41m
    0
  • Posljednji kondorov let
    19h 14m
    0