Кошаркаши "Романије" бољи од "Игмана"

13.03.2022. 19:57
0
ИЗВОР: Катера

Кошаркаши "Романије" са Пала у градском дербију били су бољи од екипе "Игмана" на гостовању у Источној Илиџи резултатом 88:71, те тако уписали пету побједу заредом, пише портал "SportDC".

У паљанској екипи истакли су се Саша Баричанин и Петар Шурбат са по 16, док је Владимир Лакић постигао 15 поена.

У друголигашком "Истоку" синоћ су се састале и екипе "Леотара 2" и "Гацка" у Требињу, гдје су славили Гачани резултатом 88:81, док је паузу у овом колу имала екипа "Вележа" из Невесиња.

Према писању портала "SportDC", у наредном и уједно последњем колу првенства, у утакмицама "Гацко" - "Игман" и "Романија" - "Вележ" одлучиваће се о прваку друголигашког "Истока" и пласману на квалификациони турнир за улазак у Прву лигу Републике Српске.

Ако Гачани савладају "Игман" биће прваци, а у случају пораза екипе "Гацка", а побједе Паљана у надметању са Невесињцима, због бољег међусобног скора, Романија ће бити шампион друголигашког "Истока".

Коментари 0
Повезане вијести
Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
Свечана академија поводом Ђурђевдана - славе и Дана општине Источна Илиџа Свечана академија поводом Ђурђевдана - славе и Дана општине Источна Илиџа
Априлска филмотека посвећена Горану Паскаљевићу Априлска филмотека посвећена Горану Паскаљевићу
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    23h 25m
    10
  • У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО)
    14h 20m
    0
  • Млади гуслар Лазар чува традицију и народнe обичајe
    13h 9m
    0
  • Сутра празник Цвијети
    23h 31m
    0
  • Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
    15h 46m
    0