Кошаркаши Звезде вечерас против Асвела

29.01.2021. 14:38
0
ИЗВОР: СРНА

Кошаркаши Црвене звезде играју вечерас од 20.45 против француског Асвела у хали "Александар Николић" у Београду, у 23. колу Евролиге.

- Екипа Асвела се налази у добром ритму и сјајној форми, везали су три победе. Током досадашњег дела сезоне показали су квалитет неким великим победама, попут оне над Барселоном, али и врло добрим играма у гостима као у Виторији и Пиреју. Ради се о једној од физички најдоминантнијих екипа у лиги, изванредне су атлете, екипа која је дуго на окупу и која игра врло чврсту одбрану, што истичу као највећи адут - рекао је тренер Црвене звезде Дејан Радоњић.

Звезда тренутно има скор од 7-15, док је Авсел на осам победа и 14 пораза.

- Због свега што говори да се ради о изузетно озбиљној екипи, потребно је да осим врло високог енергетског нивоа, одиграмо добру и чврсту утакмицу са максималном концентрацијом током свих 40 минута - закључио је Радоњић.

Кошаркаш црвено-белих Кори Волден каже да у Евролиги нема лаке утакмице, нити лаког противника.

- Још једна тешка утакмица је пред нама, АСВЕЛ је скуп сјајних атлета, уиграна екипа која је дуго зјаедно и игра врло чврсту одбрану, што се види и по резултатима у последњих неколико кола, где су противнике задржавали на просеку од 73-74 поена. У одличној су форми, имају три узастопне победе, што говори и да растерећени и у добром расположењу долазе у Београд. Желимо да одиграмо борбену и мушку утакмицу у којој ћемо одговорити на тај физички стил игре - рекао је Волден.

Коментари 0
Повезане вијести
Власеничке основке наставиле традицију – фуриозно до титуле најбољих кошаркашица Српске (ФОТО) Власеничке основке наставиле традицију – фуриозно до титуле најбољих кошаркашица Српске (Ф...
"Црвена звезда" освојила титулу првака "Црвена звезда" освојила титулу првака
Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО) Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО)
Најчитаније
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    22h 13m
    0
  • Пале: Узео мотоцикл, није доставио резану грађу у замјену
    22h 20m
    3
  • Власник фирме из Новог Сада довео запослене у родно Невесиње
    19h 2m
    1
  • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
    13h 40m
    0
  • Кандидат за градоначелника убијен на предизборном скупу!
    14h 12m
    0