КП „Водовод и канализацијa“ Источно Сарајево се придружује хуманитарној акцији за Милоша

22.03.2023. 10:38
0
ИЗВОР: katera.news

Овогодишња тема поводом обиљежавања Свјетског дана вода, на приједлог Уједињених нација, посвећена је „Убрзању промјена“.

Комунално предузеће „Водовод и канализација“ а.д. Источно Сарајево је у претходним годинама организовало низ активности у оквиру ове манифестације.

- Трудимо се да корисницима наших услуга, а нарочито најмлађим (дјеци вртићког и школског узраста) објаснимо неопходност очувања природних водних ресурса, и то кроз промјену начина на који користе, троше и управљају водом у својим животима – рекли су из КП „Водовод и канализација“.

Како наводе из овог предузећа, ове године манифестација се преусмјерава у хуманитарне сврхе.

- Одлучили смо да финансијска средства планирана за ову манифестацију преусмјеримо у хуманитарне сврхе – помоћ у лијечењу нашег суграђанина Милоша Божовића – навели су.

Коментари 0
Повезане вијести
На хуманитарном концерту прикупљено 6.000 КМ за Милоша и Магдалену (ФОТО) На хуманитарном концерту прикупљено 6.000 КМ за Милоша и Магдалену (ФОТО)
Велики хуманитарни концерт за Милоша и Магдалену у сриједу у Источном Сарајеву Велики хуманитарни концерт за Милоша и Магдалену у сриједу у Источном Сарајеву
Велики хуманитарни концерт за Милоша и Магдалену 10. маја у Источном Сарајеву Велики хуманитарни концерт за Милоша и Магдалену 10. маја у Источном Сарајеву
Најчитаније
 • Михаило Обреновић - Човјек који је Србију учинио најјачом војном силом на Балкану
  16h 14m
  0
 • Козара и Поткозарје - Српски Зид плача
  16h 36m
  0
 • У Сарајеву мушкарац насмрт избо млађег брата
  15h 37m
  0
 • Марко Трифковић из Источног Сарајева матурским радом надмашио наставни план и програм (ФОТО)
  6h 42m
  1
 • У школи у Швајцарској дјеца газила заставу Србије (ВИДЕО)
  12h 33m
  0