Крађа у апотеци у Источном Сарајеву (ВИДЕО)

25.02.2023. 12:10
2
ИЗВОР: katera.news

Тешка крађа у апотеци „Росић“ у Улици Српских владара, у Источној Илиџи десила се 23. фебруара, неколико минута иза 18.00 часова.

Како се види на видео-снимку, који је уступљен редакцији портала Катера, маскирано лице је ушло у апотеку на један од улаза, а запослена је покушала да га одгурне од касе.

Снимак надзорне камере погледајте ОВДЈЕ.

 

Коментари 2
  • Generic placeholder image
    XY 26.02.2023. 19:56
    Za nadati se da ce apotekarke,iako su pretrpile strah, smoci snage da lopova nekako opisu da bi ga policija uspjela uhapsiti.
  • Generic placeholder image
    Vox populi (izvorni) 25.02.2023. 12:26
    Danas se tačno "isplati" biti kriminalac... Od najtežih do najblažih krivičnih djela propisane kazne su smiješne!!! Za ubistvo ili višemilionske pljačke (bar ovih malo što budu procesuirani) dobiju nekoliko godina, odleže u zatvoru o trošku države (smještaj, hrana, zdravstvena zaštita...) i izađu kao bogataši! Pod hitno rigoroznu kaznenu politiku uvesti pa kad nekoliko njih posluže kao primjer vidjećemo koliko će broj krivičnih dijela biti korigovan.
Повезане вијести
Новчана подршка матурантима од општина Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево Новчана подршка матурантима од општина Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево
Приказан филм о одбрани Српске Илиџе Приказан филм о одбрани Српске Илиџе
У Српској морбилама заражена 44 лица, у Источном Сарајеву један случај заразе У Српској морбилама заражена 44 лица, у Источном Сарајеву један случај заразе
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    7h 54m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    22h 8m
    0
  • Снијег поново забијелио БиХ
    20h 15m
    0
  • Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице
    19h 3m
    0
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    5h 30m
    0