Крађа у апотеци у Источном Сарајеву (ВИДЕО)

25.02.2023. 12:10
2
ИЗВОР: katera.news

Тешка крађа у апотеци „Росић“ у Улици Српских владара, у Источној Илиџи десила се 23. фебруара, неколико минута иза 18.00 часова.

Како се види на видео-снимку, који је уступљен редакцији портала Катера, маскирано лице је ушло у апотеку на један од улаза, а запослена је покушала да га одгурне од касе.

Снимак надзорне камере погледајте ОВДЈЕ.

 

Коментари 2
 • Generic placeholder image
  XY 26.02.2023. 19:56
  Za nadati se da ce apotekarke,iako su pretrpile strah, smoci snage da lopova nekako opisu da bi ga policija uspjela uhapsiti.
 • Generic placeholder image
  Vox populi (izvorni) 25.02.2023. 12:26
  Danas se tačno "isplati" biti kriminalac... Od najtežih do najblažih krivičnih djela propisane kazne su smiješne!!! Za ubistvo ili višemilionske pljačke (bar ovih malo što budu procesuirani) dobiju nekoliko godina, odleže u zatvoru o trošku države (smještaj, hrana, zdravstvena zaštita...) i izađu kao bogataši! Pod hitno rigoroznu kaznenu politiku uvesti pa kad nekoliko njih posluže kao primjer vidjećemo koliko će broj krivičnih dijela biti korigovan.
Повезане вијести
Промовисани доктори наука Универзитета у Источном Сарајеву Промовисани доктори наука Универзитета у Источном Сарајеву
У суботу обиљежавање Дана 4. батаљона Војне полиције Сарајевско-романијског корпуса У суботу обиљежавање Дана 4. батаљона Војне полиције Сарајевско-романијског корпуса
Дивне вијест из породилишта Болнице „Србија“ – Град богатији за девет беба Дивне вијест из породилишта Болнице „Србија“ – Град богатији за девет беба
Најчитаније
 • Жену и дијете напали у Сарајеву због мајице са обиљежјем "Црвене звезде"
  10h 4m
  37
 • Годишњица убиства Зорице Дивчић
  13h 0m
  1
 • "Вукови са Дрине" - најелитнија јединица Војске Републике Српске
  13h 28m
  14
 • Изнуда у Источном Новом Сарајеву, лице оштећено за 350 КМ
  11h 44m
  0
 • Промовисани доктори наука Универзитета у Источном Сарајеву
  6h 36m
  0