Krađa u apoteci u Istočnom Sarajevu (VIDEO)

25.02.2023. 12:10
2
IZVOR: katera.news

Teška krađa u apoteci „Rosić“ u Ulici Srpskih vladara, u Istočnoj Ilidži desila se 23. februara, nekoliko minuta iza 18.00 časova.

Kako se vidi na video-snimku, koji je ustupljen redakciji portala Katera, maskirano lice je ušlo u apoteku na jedan od ulaza, a zaposlena je pokušala da ga odgurne od kase.

Snimak nadzorne kamere pogledajte OVDJE.

 

Komentari 2
 • Generic placeholder image
  XY 26.02.2023. 19:56
  Za nadati se da ce apotekarke,iako su pretrpile strah, smoci snage da lopova nekako opisu da bi ga policija uspjela uhapsiti.
 • Generic placeholder image
  Vox populi (izvorni) 25.02.2023. 12:26
  Danas se tačno "isplati" biti kriminalac... Od najtežih do najblažih krivičnih djela propisane kazne su smiješne!!! Za ubistvo ili višemilionske pljačke (bar ovih malo što budu procesuirani) dobiju nekoliko godina, odleže u zatvoru o trošku države (smještaj, hrana, zdravstvena zaštita...) i izađu kao bogataši! Pod hitno rigoroznu kaznenu politiku uvesti pa kad nekoliko njih posluže kao primjer vidjećemo koliko će broj krivičnih dijela biti korigovan.
Povezane vijesti
"Posljednja noć fra bega Ive Andrića" - novi roman Miroslava Jankovića "Posljednja noć fra bega Ive Andrića" - novi roman Miroslava Jankovića
Festival "Akordeon art plus" od 30. maja do 2. juna Festival "Akordeon art plus" od 30. maja do 2. juna
Sutra obilježavanje Dana 4. bataljona Vojne policije Sarajevsko- romanijskog korpusa Sutra obilježavanje Dana 4. bataljona Vojne policije Sarajevsko- romanijskog korpusa
Najčitanije
 • Od danas zabrana pušenja u javnim prostorima u FBiH
  11h 4m
  0
 • Četvrti bataljon Vojne policije VRS – golobradi mladići na braniku otadžbine (FOTO)
  8h 43m
  0
 • Nosović: Obrazovanje i lijepo vaspitanje su svetinja
  7h 50m
  0
 • Hiljade ljudi na protestu u Sarajevu povodom pogibije mlade doktorice
  2h 50m
  0
 • MMF traži čak i sniženje plata
  3h 29m
  1