Крај сезоне за Драгана Работу

02.11.2020. 16:02
0
ИЗВОР: Катера

По свему судећи, текућа такмичарска сезона за Драгана Работу Руђу је завршена, посебно из разлога што је већина такмичења усљед пандемије вируса корона отказана.

Једно од најважнијих такмичења на којима је ветерански кик боксер из Пала требао учествовати ове године је и Европско првенство за сениоре и ветеране, као и Првенство БиХ у Тешњу, које ће Руђо највјероватније пропустити због повреде.

Међутим, упркос тренутној ситуацији и повреди коју је задобио, Работа ове године је имао и шта да покаже. 

На Отвореном купу Европе у Карловцу за све узрасте у фебруару текуће године је заузео друго мјесто, гдје је у конкуренцији ветерана, у дисциплини кик-лајт +79 килограма. 

Прво мјесто и злато освојио је на Илиџа WAKO Gran Prix такмичењу, гдје је такође наступио у конкуренцији ветерана, у дисциплини кик-лајт у категорији -79 килограма.

Работа се захвалио паљанском "Водоводу и канализацији", као и локално фитнес центру који су му омогућили услове да тренира и спреми се, те путује на такмичења са којих се вратио са вриједним медаљама и наградама.

Коментари 0
Повезане вијести
Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима
Екипа ОШ „Србија“ прва на такмичењу из области саобраћаја и вјештине у вожњи бициклом (ФОТО) Екипа ОШ „Србија“ прва на такмичењу из области саобраћаја и вјештине у вожњи бициклом (ФОТО)
Априлска филмотека посвећена Горану Паскаљевићу Априлска филмотека посвећена Горану Паскаљевићу
Најчитаније
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    17h 15m
    4
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    16h 10m
    3
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    10h 58m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    12h 4m
    0
  • Међународни празник рада, 1. мај – симбол борбе за бољи и праведнији свијет
    20h 32m
    0