Kraj sezone za Dragana Rabotu

02.11.2020. 16:02
0
IZVOR: Katera

Po svemu sudeći, tekuća takmičarska sezona za Dragana Rabotu Ruđu je završena, posebno iz razloga što je većina takmičenja usljed pandemije virusa korona otkazana.

Jedno od najvažnijih takmičenja na kojima je veteranski kik bokser iz Pala trebao učestvovati ove godine je i Evropsko prvenstvo za seniore i veterane, kao i Prvenstvo BiH u Tešnju, koje će Ruđo najvjerovatnije propustiti zbog povrede.

Međutim, uprkos trenutnoj situaciji i povredi koju je zadobio, Rabota ove godine je imao i šta da pokaže. 

Na Otvorenom kupu Evrope u Karlovcu za sve uzraste u februaru tekuće godine je zauzeo drugo mjesto, gdje je u konkurenciji veterana, u disciplini kik-lajt +79 kilograma. 

Prvo mjesto i zlato osvojio je na Ilidža WAKO Gran Prix takmičenju, gdje je takođe nastupio u konkurenciji veterana, u disciplini kik-lajt u kategoriji -79 kilograma.

Rabota se zahvalio paljanskom "Vodovodu i kanalizaciji", kao i lokalno fitnes centru koji su mu omogućili uslove da trenira i spremi se, te putuje na takmičenja sa kojih se vratio sa vrijednim medaljama i nagradama.

Komentari 0
Povezane vijesti
Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare u Udruženju „Sunce“ Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare ...
Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima
Izložbom ikona počele "Majske duhovne svečanosti" u Palama Izložbom ikona počele "Majske duhovne svečanosti" u Palama
Najčitanije
  • Sjećanje na Ognjena Kuljanina
    21h 22m
    0
  • Desanka Maksimović: Književna vila pjesnikinja duše
    22h 55m
    0
  • Priča o Siniši i božijem čudu
    19h 21m
    1
  • Na "Viberu" aktuelna zloupotreba broja telefona
    21h 34m
    0
  • Partizan mijenja ime!
    12h 3m
    4