Кренули на Цетиње са оружјем и дрогом, ухапшена једна особа

03.09.2021. 19:15
0
ИЗВОР: СРНА

Полиција је у Никшићу данас ухапсила једну особу због оружја, а против друге поднијела кривичну пријаву због дроге, а обје су током саслушања рекле да су кренуле на Цетиње како би присуствовале протестном скупу због најављеног устоличења Његовог високопреосвештенства митрополита црногорско-приморског Јоаникија.

Из цроногрске Управе полиције саопштено је да је данас у 11.20 часова никшићка полиција у мјесту Богетићи при контроли возила “мерцедес” никшићких регистарских ознака код лица чији су иницијали Р.Б. /30/ пронашли 10 грама кокаина, док је код Љ.Ж. /40/ пронађен пиштољ марке “бернардели” калибра 7,65 милиметара са 13 комада муниције.

У саопштењу Управе полиције се наводи да је полиција приликом контроле возила пронашла и шест заштитних маски, три бибер спреја, метални бокс, дрвену палицу, 62 металне куглице и мајице.

О догађају је обавијештен државни тужилац који је наложио хапшење Љ.Ж. због сумње да је извршио кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја, а да се против Р.Б. поднесе кривична пријава за кривично дјело неовлашћена производња држање и стављање у промет дроге.

– Од наведених лица прикупљена су обавјештења у којима су изјавили да су се упутили у правцу Цетиња како би присуствовали протестном скупу због најављеног устоличења митрополита црногорско-приморског Јоаникија – наведено је у саопштењу.

Коментари 0
Повезане вијести
Дјевојчица из Црне Горе ухапшена у Аустрији: Планирала терористички напад? Дјевојчица из Црне Горе ухапшена у Аустрији: Планирала терористички напад?
Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
Полицајац убоден ножем! Полицајац убоден ножем!
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    23h 32m
    10
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    21h 34m
    0
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    20h 27m
    1
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    19h 35m
    1
  • Жена побиједила пет карцинома и живи без 11 органа
    14h 2m
    1