Кристијано Роналдо послао потписан дрес за малог Гаврила Ђурђевића

06.05.2021. 20:13
0
ИЗВОР: СРНА

Свјетски фудбалер Кристијано Роналдо послао је потписан дрес "Јувентуса" компанији "Моцарт" која га је ставила на лицитацију на портал "Лимундо" са почетном цијеном од милион динара /око 8.500 евра/, а средства од продаје намијењена су за лијечење малог Гаврила Ђурђевића.

Компанија "Моцарт" раније је за 64.000 евра купила капитенску траку Роналда, коју је он одбацио приликом фудбалског меча са репрезентацијом Србије у Београду.

"Моцарт" је до Роналда успио да дође и позове га да се прикључи акцијама захваљујући фудбалским менаџерима из агенције LIAN sports Николи Дамјанцу и Фаију Рамаданију, а Роналдо је већ чуо да је његова капитенска трака лицитирана и продата за 64.000 евра, саопштено је из компаније "Моцарт", у којој се надају да ће и ова лицитација имати много одјека.

- Било му је драго да је од тог целог догађаја на крају испало нешто веома лепо и одлучио је да пошаље свој потписан дрес. Para Gavrilo! Pela vitoria de Gavrilo! - истиче се у саопштењу.

Гаврило Ђурђевић има осам мјесеци и болује од спиналне мишићне атрофије, а потребно му је још око милион евра за лијечење.

Коментари 0
Повезане вијести
Кристијано Роналдо долази у Зеницу Кристијано Роналдо долази у Зеницу
Кокот на аукцију за Магдалену даје потписане дресове Крунића и Ибрахимовића Кокот на аукцију за Магдалену даје потписане дресове Крунића и Ибрахимовића
Раде Крунић лицитира дрес за Магдаленино лијечење Раде Крунић лицитира дрес за Магдаленино лијечење
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    15h 16m
    9
  • Мање склопљених бракова, млади све касније ступају у брачну заједницу
    15h 30m
    0
  • Сутра празник Цвијети
    15h 22m
    0
  • Данас Лазарева субота и Врбица
    17h 47m
    0
  • У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО)
    6h 11m
    0