Круљ освојио сребро и бронзу на Меморијалу "Миодраг Мићо Мирчетић"

13.09.2021. 16:37
0
ИЗВОР: Катера

Балкански шампион и вицешампион свијета у дизању тегова (powerlifting) Горан Круљ из Пала протеклог викенда освојио је двије медаље на Меморијалу "Миодраг Мићо Мирчетић", одржаном у Добоју.

Круљ је на овом такмичењу наступио у категорији бенч прес и чучањ +95 килограма, гдје је у чучњу освојио сребро са 270 килограма, а у бенчу бронзану медаљу са 203 килограма.

- На овом меморијалу, за који слободно могу рећи да се ради о једном од најјачих такмичења, сам наступио без икаквих претходно одрађених припрема. Конкуренција је била жестока, поготово у бенч пресу и чучњу - каже за Катеру Круљ.

Он додаје су на поменутом такмичењу наступили и Паљани Божо Живковић, који је освојио сребро подигавши 213 килограма у категорији +95, те Томислав Мијовић који је подигао 140 килограма у категорији +85, оба у бенч пресу.

Слика


- Велику захвалност на корисним савјетима пред ово такмичење дугујемо Бојану Круљу, с обзиром да је он магистар спорта, његово знање нам је итекако било од велике користи на овом такмичењу - каже Круљ.

Круљ истиче да су им велику помоћ пред одлазак на такмичење пружили спонзори, фитнес центар "Спарта" и Дејан Којић.

Горан Круљ је балкански шампион и вицешампион свијета у дизању тегова (powerlifting), гдје је Балканско првенство у Бијељини освојио 2019. године у категорији бенч прес, а сребро на Свјетском првенству 2017. године у Сарајеву.

Такође, на Балканском првенству 2016. године окитио се бронзаном медаљом.

Коментари 0
Повезане вијести
Нова медаља за Горана Круља Нова медаља за Горана Круља
Паљанин Горан Круљ освојио злато на Eвропском првенству у дизању тегова Паљанин Горан Круљ освојио злато на Eвропском првенству у дизању тегова
Круљу двије медаље на такмичењу у Мостару Круљу двије медаље на такмичењу у Мостару
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    6h 27m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    16h 26m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    8h 2m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    15h 23m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    10h 6m
    9