Куповином уређаја из Galaxy S23 или Z серије на поклон добијате паметни сат

10.04.2023. 14:03
0
ИЗВОР: katera.news

Телефони Samsung Galaxy S23 серије пружиће вам фантастичне могућности и дати максималну снагу за све што радите јер су опремљени врхунским камерама и најбржим Snapdragon процесором на свијету.

Уз Galaxy S23 или S23+ спремите се за галерију пуну епских фотографија које ће сви пожељети, а невјероватно корисничко искуство омогућиће вам моћни Galaxy S23 Ultra, најбољи модел ове серије.

Љубитељи преклопних паметних телефона знају да њихова популарност расте као никада прије а Samsung Z серија још више подиже љествицу у тој категорији.

Атрактивни Galaxy Z Flip 4 је таман праве величине да лако клизне у ваш џеп а да на њему имате снагу рачунара док Galaxy Z Fold 4 обједињује све предности рада на великом екрану и дражи паметног телефона.

Искористите спектакуларну понуду, уз модел из Galaxy S23 серије, преклопни телефон Galaxy Z Flip 4 или Galaxy Z Fold 4 из м:тел понуде очекује вас паметни сат по вашем избору: Galaxy Watch 5 BT или Galaxy Watch 5 BT Pink Gold.

Пожурите, ова понуда траје до 30. априла или до истека залиха!

Да бисте остварили право на овај сјајни поклон, неопходно је да се након куповине телефона региструјете на страници samsung.com/ba најкасније до 30. маја ове године.

Паметно пратите своје здравље са најбољим Самсунг паметним сатом.

Више информација потражите на mtel.ba или бесплатним позивом на 0800 50000.

Коментари 0
Повезане вијести
Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а
М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу
„Дом инвест“ гради дом за вас „Дом инвест“ гради дом за вас
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    17h 44m
    0
  • Крађа у Палама
    16h 2m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    12h 29m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    15h 17m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    8h 38m
    0