Куртијеве опасне командосе побиједили чича и његова снаја

12.07.2023. 15:46
1
ИЗВОР: srna.rs

Директор Канцеларије Владе Србије за Косово и Метохију Петар Петковић, истакао је подовом упада приштинских специјалаца у двориште породице Павловић у Лепосавићу, са захтјевом да 80-годишњи српски старац скине шајкачу са главе, да је терор „Куртијевих фалангиста“ превршио сваку мјеру и зато нема деескалације док се сви не повуку са сјевера Косова и Метохије.

- Доказ да су полицијске снаге Приштине на сјеверу Косова и Метохије, на задатку спровођења терора и зулума, а не да би се старале о миру и безбедности, јесте и упад до зуба наоружаних Куртијевих „специјалаца“ у двориште породице Павловић у селу Белуће код Лепосавића - написао је Петковић на „Твитеру“.

Он је додао да је циљ ове „операције“ био да се 80-огодишњем старцу скине шајкача.

- Отишли су необављеног задатка, јер су ове опасне командосе победили чича Димитрије и његова снаја - навео је Петковић.

Припадници Косовске полиције упали су данас наоружани у двориште породице Павловић, у селу Белуће код Лепосавића, са захтјевом да 80-годишњи Димитрије, који је сједио у дворишту, скине шајкачу са главе, што је он одбио да учини.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Krle 12.07.2023. 18:41
    Bravo za starca Vujadina, pardon Petra. Pravi domaćin i čovjek, ako nosi šajkaču nosi je na svom kućnom pragu i što bi je skido pred ovim varvarima i okupatorima KiM. Po Srbiji Šiptari nose bjele kapice -keče i nikom ne smetaju. Teroru i primitvizmu nikad kraja. Pravo "dobar" im razlog da uzmeniravaju starca u njegvom dvorištu i imovini. Privatni posjed je svugdje na svijetu neprikosnoven osim za ove vucibatine od policije.
Повезане вијести
Ухапшен још један Србин са Космета Ухапшен још један Србин са Космета
"Те ноћи горело је Косово поље, горела сам ја, горела је моја душа" "Те ноћи горело је Косово поље, горела сам ја, горела је моја душа"
Живимо за дан када ће се српска тробојка вијорити на КиМ: Зашто говор директора ВОА постаје виралан Живимо за дан када ће се српска тробојка вијорити на КиМ: Зашто говор директора ВОА постај...
Најчитаније
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    21h 51m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    21h 22m
    2
  • Обиљежена крсна слава и Дан општине Источна Илиџа (ФОТО)
    17h 38m
    0
  • Позив бабице један од најљепших, најхуманијих и најодговорнијих позива
    13h 33m
    2
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    21h 45m
    0