Kurtijeve opasne komandose pobijedili čiča i njegova snaja

12.07.2023. 15:46
1
IZVOR: srna.rs

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, istakao je podovom upada prištinskih specijalaca u dvorište porodice Pavlović u Leposaviću, sa zahtjevom da 80-godišnji srpski starac skine šajkaču sa glave, da je teror „Kurtijevih falangista“ prevršio svaku mjeru i zato nema deeskalacije dok se svi ne povuku sa sjevera Kosova i Metohije.

- Dokaz da su policijske snage Prištine na sjeveru Kosova i Metohije, na zadatku sprovođenja terora i zuluma, a ne da bi se starale o miru i bezbednosti, jeste i upad do zuba naoružanih Kurtijevih „specijalaca“ u dvorište porodice Pavlović u selu Beluće kod Leposavića - napisao je Petković na „Tviteru“.

On je dodao da je cilj ove „operacije“ bio da se 80-ogodišnjem starcu skine šajkača.

- Otišli su neobavljenog zadatka, jer su ove opasne komandose pobedili čiča Dimitrije i njegova snaja - naveo je Petković.

Pripadnici Kosovske policije upali su danas naoružani u dvorište porodice Pavlović, u selu Beluće kod Leposavića, sa zahtjevom da 80-godišnji Dimitrije, koji je sjedio u dvorištu, skine šajkaču sa glave, što je on odbio da učini.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Krle 12.07.2023. 18:41
    Bravo za starca Vujadina, pardon Petra. Pravi domaćin i čovjek, ako nosi šajkaču nosi je na svom kućnom pragu i što bi je skido pred ovim varvarima i okupatorima KiM. Po Srbiji Šiptari nose bjele kapice -keče i nikom ne smetaju. Teroru i primitvizmu nikad kraja. Pravo "dobar" im razlog da uzmeniravaju starca u njegvom dvorištu i imovini. Privatni posjed je svugdje na svijetu neprikosnoven osim za ove vucibatine od policije.
Povezane vijesti
Uhapšen još jedan Srbin sa Kosmeta Uhapšen još jedan Srbin sa Kosmeta
"Te noći gorelo je Kosovo polje, gorela sam ja, gorela je moja duša" "Te noći gorelo je Kosovo polje, gorela sam ja, gorela je moja duša"
Živimo za dan kada će se srpska trobojka vijoriti na KiM: Zašto govor direktora VOA postaje viralan Živimo za dan kada će se srpska trobojka vijoriti na KiM: Zašto govor direktora VOA postaj...
Najčitanije
  • Žena pobijedila pet karcinoma i živi bez 11 organa
    17h 18m
    1
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    22h 51m
    2
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    23h 43m
    1
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    2h 51m
    0
  • Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
    23h 48m
    0