Kвиз из блока у Источном Сарајеву у суботу

06.07.2023. 09:18
0
ИЗВОР: katera.news

Хуманитарна организација Срби за Србе организује први хуманитарни квиз из блока у Источном Сарајеву у суботу, 8. јула.

Домаћин догађаја је Џаст Паб, а квиз почиње у 19.00 часова, а сва прикупљена средства намијењена су за помоћ српским вишедјетним породицама на Косову и Метохији у склопу Видовданске акције Хуманитарне организације „Срби за Србе“. 

Све информације о начину учествовања можете добити на број 065/ 374 - 005.

Слика

Хуманитарна организација Срби за Србе је основана 2005. године и од тада чланови Организације улажу своје вријеме, енергију и искуство за помоћ угроженој дјеци и њиховим породицама широм Балкана. Огранак Организације у Републици Српској регистрован је 2010. године када је прикупљање донација и пружање помоћи на територији Републике Српске уздигнуто на један виши ниво.

- Захваљујући званичним регистрованим огранцима у Србији, Републици Српској, Црној Гори, Аустрији, Швајцарској, Њемачкој, Норвешкој, Шведској, Канади и САД, као и великом броју донатора и пријатеља широм свијета, организација Срби за Србе је до сада прикупила преко 24 милиона КМ донација и обезбиједила помоћ за преко 3.200 породица које броје преко 15.000 дјеце, од којих су многе добиле сигуран кров над главом, купатила, машине за рад, покућство, бијелу технику, домаће животиње за узгој и другу неопходну помоћ – подсјетили су из ове организације.

Организација је одликована Орденом Светог Саве другог реда и Орденом Светих Новомученика Горњо-карловачких од Српске Православне Цркве и Орденом Крст Милосрђа од Републике Српске.

Коментари 0
Повезане вијести
Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
У априлу рођене 32 бебе У априлу рођене 32 бебе
Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    23h 4m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    21h 48m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    16h 33m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    13h 32m
    0
  • Нормализован саобраћај на магистралном путу Фоча-Гацко
    14h 44m
    0