Anonimni sugrađanin donirao hranu vatrogascima u vrijednosti 1000 KM

23.03.2020. 15:48
0
IZVOR: Katera

Naš sugrađanin, koji je želio da ostane anoniman, donirao je pripadnicima Teritorijalne vatrogasne brigade Istočno Sarajevo prehrambene proizvode u vrijednosti 1000 KM.

Iz TVJ Istočno Sarajevo su izrazili veliku zahvalnost svom sugrađaninu, koji je uvidio veliku požrtvovanost i napor vatrogasaca širom Istočnog Sarajeva da ugase sva požarišta.

Podsjećamo, pripadnici TVJ Istočno Sarajevo su u prvih 20 dana marta mjeseca imali čak 111 intervencija. Većina požara prouzrokovana je ljudskom nepažnjom prilikom paljenja niskog rastinja i korova u dvorištima, njivama ili teško pristupačnim lokacijama na području grada.

Za ovaj veliki trud i napor, naši hrabri vatrogasci su pošteno nagrađeni. Nadamo se da će pojedinci uvidjeti kakav problem stvaraju i vatrogascima i životnoj okolini paleći nisko rastinje na svojim imanjima, ali i u blizini glavnih saobraćajnica.

Komentari 0
Povezane vijesti
Uroš Gutić i Emina Alagić pobjednici ulične trke na pet kilometara Uroš Gutić i Emina Alagić pobjednici ulične trke na pet kilometara
Plan redukcije vode za nedjelju, 8. septembar Plan redukcije vode za nedjelju, 8. septembar
U Istočnom Novom Sarajevu danas privremena obustava saobraćaja U Istočnom Novom Sarajevu danas privremena obustava saobraćaja
Najčitanije
  • Pogledajte maršrutu ulične trke u Istočnom Novom Sarajevu (FOTO)
    13h 24m
    0
  • Plan redukcije vode za nedjelju, 8. septembar
    5h 47m
    6
  • Preminuo Slavo Kukić
    10h 20m
    1
  • U Istočnom Novom Sarajevu danas privremena obustava saobraćaja
    13h 17m
    0
  • Na Sokocu i u Istočnom Starom Gradu sutra obilježavanje dana Treće sarajevske pješadijske brigade
    13h 8m
    0