Opština Istočna Ilidža i Omladinska organizacija “Natura” donirali školski pribor Vrtiću „Mašin svijet“

03.03.2020. 12:21
0
IZVOR: Katera

Predstavnici Omladinske organizacije “Natura”, u saradnji sa Opštinom Istočna Ilidža, danas su posjetili Vrtić Mašin svijet i kroz edukativne igre i druženje uručili im literaturu i školski pribor, kako bi se što kvalitetnije realizovao predškolski pripremni program.

- Počastvovani smo ovom posjetom i drago nam je da predstavnici naše opštine misle na mališane. Literatura i materijali će nam svakako koristiti u daljem radu. Moram istaći da je važan segment u razvoju djece uzrasta od 5 i 6 godina dobro odrađena priprema za školu. Naš cilj je da predškolci pripremljeni krenu u školu, da lako prihvate školske obaveze i da se uspješno uklope u novu sredinu. Mogu slobodno reći da je, takođe, jako važna edukacija i priprema roditelja za novo poglavlje u životu. Ulaganje u učenje u ranom uzrastu doprinosi sticanju različitih vještina, razvijanju umnih sposobnosti koja će djeci olakšati dalje školovanje - rekla je direktorica vrtića Jelena Lubura.

 

Slika

 

Predrag Šarović, ispred Omladinske organizacije “Natura”, ističe da će svaki projekat koji ima pozitivnu ideju i značaj za unapređenje lokalne zajednice rado podržati.

Takođe je naveo da se ovom posjetom vratio u svoje predškolske dane, te da će se sigurno saradnja sa ovim vrtićem nastaviti u narednom periodu.

Komentari 0
Povezane vijesti
Opština Istočna Ilidža – idealno mjesto za ostvarivanje investicionih planova Opština Istočna Ilidža – idealno mjesto za ostvarivanje investicionih planova
Škola sticanja osnovnih vještina boravka u prirodi – atrakcija među osnovcima Škola sticanja osnovnih vještina boravka u prirodi – atrakcija među osnovcima
Opština Istočna Ilidža dodijelila studentske stipendije Opština Istočna Ilidža dodijelila studentske stipendije
Najčitanije
  • Isključenja struje u Istočnoj Ilidži, Istočnom Novom Sarajevu i Palama
    1h 25m
    0
  • Optuženo 15 fizičkih i šest pravnih lica zbog trgovine diplomama
    19h 38m
    4
  • Bura oduvala dvoje turista sa plaže na okolno ostrvo
    14h 3m
    0
  • TECHNO MIN zapošljava: Prodavač IT opreme
    20h 10m
    1
  • Teodora Čančar najmlađa beba u Foči
    22h 19m
    0