U Palama bez organizovanog dočeka Nove godine, ali uz brojne praznične programe

24.12.2019. 19:35
0
IZVOR: srpskainfo.com

Do kraja 2019. godine i ulaska u novu 2020. godine dijeli nas još šest dana, a stanovnici opštine Pale kao i drugih gradova širom Republike Srpske polako se pripremaju za “najluđu” noć.

Paljani koji su odlučili da Novu godinu dočekaju u svom gradu moći će da je proslave u brojnim ugostiteljskim objektima, restoranima, klubovima, hotelskim restoranima u Palama i na Jahorini.

Organizovanog dočeka Nove godine u Palama neće biti ni ove godine, ali iz opštine kažu da su radili na tome da pripreme brojne praznične programe u okviru proslave Nove godine i Božića, te će stanovnici ove opštine po prvi put dobiti gradsko klizalište i Božićni market.

Zamjenik načelnika opštine Pale, Marko Gajović, rekao je da će manifestacija “Snježna čarolija” početi u četvrtak, 26. decembra 2019. godine i trajati tačno mjesec dana.

– Ovim putem pozivamo sve građane da dođu u Olimpijski park u četvrtak, 26. decembra u 18:00 časova i prisustvuju otvaranju manifestacije “Snježna čarolija”, koja će, nadam se, ispuniti sva očekivanja naših sugrađana i na kojoj će se lijepo zabaviti tokom njenog trajanja – rekao je Gajović.

Gajović kaže da je Opštinsko rukovodstvo ove godine po prvi put postavilo i ukrasilo novogodišnju jelku, što u Palama ranije nije bilo, te da će ona uoči pravoslavnog Božića biti zamijenjena badnjakom, koji će takođe biti okićen.

Prvo paljansko klizalište se ove godine postavlja u organizaciji Turističke organizacije opštine Pale.

Na Jahorini prednovogodišnji koncert Ace Lukasa

Dočeka Nove godine na olimpijskoj ljepotici Jahorini neće biti na otvorenom, ali prema podacima koje smo dobili iz Olimpijskog centra “Jahorina” za sve posjetioce biće upriličen prednovogodišnji koncert Ace Lukasa, 28. decembra sa početkom u 20:00 časova.

Portparol OC “Jahorina” Sanja Ćeremidžić rekla je da će koncert biti održan na Poljicama, u zatvorenom montažnom objektu, te da se karte već uveliko prodaju putem sistema “kupikartu.ba”, kao i na mnogobrojnim prodajnim mjestima u Istočnom Sarajevu i u Bijeljini.

– Za ovaj koncert smo pripremili dvije kategorije karata – PARTER 15 KM i VIP po cijeni od 50 KM. Kada govorimo konkretno o novogodišnjoj noći, brojni hoteli i ugostiteljski objekti na Jahorini organizuju doček Nove godine uz prigodan zabavni i muzički program, dok samog dočeka na otvorenom neće biti – rekla je Ćeremidžićeva.

Komentari 0
Povezane vijesti
Kosorić zadovoljan startom Romanije: Očekivali smo dobar početak Kosorić zadovoljan startom Romanije: Očekivali smo dobar početak
Humanitarno veče za Milana Madžgalja u petak u Palama Humanitarno veče za Milana Madžgalja u petak u Palama
Pale: Srpska demokratska stranka i Socijalistička partija podržale Dejana Kojića (VIDEO) Pale: Srpska demokratska stranka i Socijalistička partija podržale Dejana Kojića (VIDEO)
Najčitanije
  • Slani mafini
    8h 17m
    0
  • Sudbinu Velikog rata tog dana odlučilo 62.000 Srba
    10h 12m
    0
  • Glas moguć za samo tri kandidata, teže do mandata sa niže pozicije na listi
    8h 6m
    0
  • Oštar odgovor Majdova nadležnima nakon suspenzije: Citirao Đokovića, pomenuo dvojicu sudija
    21h 15m
    3
  • Grupa hodočasnika sa Romanije krenula na poklonjenje Čajničkoj Krasnici
    9h 25m
    0