Pale: Predstava „Primadone“ 5. decembra

26.11.2019. 10:11
0
IZVOR: Srna

U Palama će 5. decembra biti izvedena predstava "Primadone" beogradskog "Jugoarta" u kojoj igraju Tanja Bošković i Rada Đuričin.

Predstava, u režiji Irfana Mensura, biće odigrana u Kulturnom centru Pale u okviru 24. Međunarodnog festivala malih scena i monodrame u Istočnom Novom Sarajevu.

Riječ je o tragikomičnoj priči o moralnim i društvenim vrijednostima, o primitivizmu, o dva različita karaktera, o moći pozorišta da razbudi misli i promijeni savjest kod publike, uz originalnu muziku Sanje Ilića, najavljeno je iz Kulturnog centra Pale.

Karte koje koštaju 10 KM moći će da se kupe od danas na biletarnici Kulturnog centra, svakim radnim danom od 9.00 do 13.00 časova.

Predstava će biti odigrana 5. decembra od 20.00 časova.

Međunarodni festival malih scena i monodrame biće održan od 3. do 7. decembra u Istočnom Sarajevu, a publika će moći da uživa u bogatom i takmičarskom i pratećem programu.

Organizator Festivala je Kulturni centar Istočno Novo Sarajevo, a pokrovitelji Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske, Ministarstvo kulture i informisanja Srbije, grad Istočno Sarajevo, opštine Istočno Novo Sarajevo i Istočna Ilidža, te Turistička organizacija "Jahorina" grada Istočno Sarajevo.

Komentari 0
Povezane vijesti
Kosorić zadovoljan startom Romanije: Očekivali smo dobar početak Kosorić zadovoljan startom Romanije: Očekivali smo dobar početak
Humanitarno veče za Milana Madžgalja u petak u Palama Humanitarno veče za Milana Madžgalja u petak u Palama
Pale: Srpska demokratska stranka i Socijalistička partija podržale Dejana Kojića (VIDEO) Pale: Srpska demokratska stranka i Socijalistička partija podržale Dejana Kojića (VIDEO)
Najčitanije
  • Sjećanje: Sedam godina bez Milana Mikana Kneževića
    5h 29m
    0
  • Majdovu potvrđena suspenzija: Džudista iz Istočnog Sarajeva nije kažnjen samo zbog toga što se prekrstio
    23h 31m
    8
  • Obilježene 142 godine od Uloškog ustanka
    5h 3m
    0
  • Najavljeno poskupljenje goriva na benzinskim pumpama u BiH
    4h 9m
    1
  • Podržimo predstavnice Istočnog Novog Sarajeva na "Ritmu Evrope"
    6h 30m
    0