Akcija za izgradnju rasvjete na igralištu OŠ "Sveti Sava" u Miljevini

25.03.2021. 10:39
0
IZVOR: Katera

Udruženje građana Miljevina pokrenulo je akciju za prikupljanje novčanih sredstava za realizaciju projekta izgradnje rasvjete na igralištu OŠ "Sveti Sava" u Miljevini. 

Iz ovog Udruženja kažu da su uputili molbu za dozvolu izgradnje rasvjete opštini Foča, uz predočeno idejno rješenje reflektora, premjer i predračun radova.

- Upućena je molba za saglasnost OŠ "Sveti Sava". Obavještavamo vas da smo dobili odobrenje za izgradnju rasvjete od Opštine Foča, odnosno saglasnost od OŠ "Sveti Sava". Za početak, uputili smo molbu za finansijsku podršku na adrese 4 mini hidroelektrane koje su izgrađene u Miljevini (Krupica BK 1, Oteša male elektrane, Govza B-G-1-Elektros, MHE Jeleč-Petrol-Hidroenergija) - navodi se u saopštenju. 

Oni mole sve sugrađane, stanovnike opštine Foča i sve koji su u mogućnosti da im finansijski pomognu uplatom novčanih sredstava  na žiro račun: Udruženje građana Miljevina, ul. Miljevina bb, Miljevina 73313

ž. r. : 562 - 006 - 816 - 36224 - 39

Za uplate iz inostranstva otvoren je IBAN: BA395620 0681 6392 2169

SWIFT BIC: RAZBBA22

Komentari 0
Povezane vijesti
Obustavlja se nastava na sjeveru Kosova dok se ne povuče tzv. kosovska policija Obustavlja se nastava na sjeveru Kosova dok se ne povuče tzv. kosovska policija
Prevrnulo se vozilo na dionici puta Dobro Polje - Miljevina (FOTO) Prevrnulo se vozilo na dionici puta Dobro Polje - Miljevina (FOTO)
Crveni krst Republike Srpske uručio pakete pomoći poplavljenim područjima (FOTO) Crveni krst Republike Srpske uručio pakete pomoći poplavljenim područjima (FOTO)
Najčitanije
 • Zapalio se muškarac, povrijeđen i policajac koji je pokušao da ga zaustavi
  14h 49m
  0
 • Žepa – bolna, nezacijeljena rana (VIDEO)
  13h 8m
  5
 • Pacijent helikopterom transportovan za Beograd
  15h 13m
  0
 • Ilija Rabota iz Pala proglašen za najboljeg guslara Republike Srpske
  16h 39m
  0
 • Počelo raspoređivanje specijalaca na Kosovu i Metohiji
  8h 12m
  0