Aktivan humanitarni broj 17092 za našu Magdalenu!

30.09.2023. 10:17
0
IZVOR: katera.news

Zdravstveno stanje naše Magdalene Vlaški iz Trnova je stabilo i ona se i dalje liječi u Beogradu.

Fondacija "Humanost bez granica" otvorila je jednistveni broj 17092 za područje BiH, za m:tel mrežu, a pozivom na ovaj broj darujete 2 KM za nastavak liječenja ove hrabre djevojčice.

- Nakon višemjesečne komunikacije sa Njemačkom, vakcina koja se pravi posebno za Magdalenu je u izradi i krajem novembra bi trebalo da bude završena. Magdalena i njena majka 1. oktobra kreće za Njemačku na prve konsultacije i preglede – naveli su na „Fejsbuk“ stranici podrške našoj Magdaleni.

Magdaleni možete pomoći i uplatom na račun fondacije 1610000299720020 uz svrhu doznake 142.

Podsjećamo, Magdalena Vlaški, djevojčica iz Trnova, oboljela je od maligne bolesti i trenutno se nalazi na liječenju u Kliničkom centru Srbije u Beogradu. Nakon toga bi se njeno liječenje trebalo nastaviti u inostranstvu za šta je potrebno prikupiti oko 300.000 evra.

Komentari 0
Povezane vijesti
Asocijacija „Drvo života Pariz“ skuplja novčana sredstva za Magdalenu Vlaški (FOTO) Asocijacija „Drvo života Pariz“ skuplja novčana sredstva za Magdalenu Vlaški (FOTO)
Magdalena na liječenju u Njemačkoj: „Stanje je stabilno, osjeća se dobro“ Magdalena na liječenju u Njemačkoj: „Stanje je stabilno, osjeća se dobro“
Srednjoškolci iz Istočne Ilidže pokazuju humanost: Zajedno za Magdalenu (FOTO) Srednjoškolci iz Istočne Ilidže pokazuju humanost: Zajedno za Magdalenu (FOTO)
Najčitanije
 • Glasni kada brane Dodika, nijemi na muke saboraca: BORS na meti žestokih kritika zbog dolaska njihovih čelnika pred Sud BiH
  23h 52m
  8
 • Kosovski vitez Miloš Ćirković: Na zgarištu ikona Svetog Alimpija Stolpnika
  5h 49m
  0
 • Dio boraca i dalje čeka jedinstveni mjesečni dodatak
  12h 3m
  3
 • Otvoren Konzulat Srbije u Palama, Ljevnaić počasni konzul
  7h 19m
  2
 • Jakov Ignjatović - Začetnik realizma u srpskoj književnosti
  10h 9m
  0