Ambasador Poljske posjetio opštinu Istočno Novo Sarajevo

06.08.2021. 17:23
0
IZVOR: opstinains.net

U posjeti opštini Istočno Novo Sarajevo juče je boravio ambasador Republike Poljske u Bosni i Hercegovini Jaroslav Lindenberg i Miloš Pienkovski, rukovodilac Odjeljenja za politiku i ekonomiju/konzul Republike Poljske.

U okviru posjete ambasador Lindenberg se sastao sa načelnikom opštine Jovanom Katićem, a sastanku su prisustvovali i Aleksandar Kostović, zamjenik načelnika, Vedran Jovančić, predsjednik Skupštine opštine i Dejan Romić, šef kabineta.

Na sastanku je razgovarano o mogućnostima saradnje naše opštine sa Poljskom ambasadom u Bosni i Hercegovini, kao i o mogućnostima ostvarivanja saradnje sa partnerskim opštinama iz Republike Poljske.

Takođe, bilo je riječi i o uspostavljanju što uspješnije saradnje iz oblasti kulture i umjetnosti putem izložbi, te projekcijom filmova pod nazivom „Dani poljskog filma“.

Ambasador Lindenberg, u pratnji delegacije Opštine Istočno Novo Sarajevo, nakon sastanka posjetio je gradilište novog pozorišta, novootvorenu sportsku dvoranu i Trg Republike Srbije.

Komentari 0
Povezane vijesti
Maturanti Srednjoškolskog centra „Istočna Ilidža“ posjetili Prebilovce (FOTO) Maturanti Srednjoškolskog centra „Istočna Ilidža“ posjetili Prebilovce (FOTO)
Katić: Najveći mirnodopski egzodus jednog naroda Katić: Najveći mirnodopski egzodus jednog naroda
Za rekonstrukciju parka Gavrilo Princip 200.000 KM Za rekonstrukciju parka Gavrilo Princip 200.000 KM
Najčitanije
  • Sjećanje na majora Vuka Čvoru: Osam godina od smrti
    10h 21m
    8
  • Danas Lazareva subota i Vrbica
    12h 52m
    0
  • Manje sklopljenih brakova, mladi sve kasnije stupaju u bračnu zajednicu
    10h 35m
    0
  • Sutra praznik Cvijeti
    10h 27m
    0
  • Nesreća kod Gradiške sa tragičnim epilogom: Poginuo muškarac!
    2h 42m
    0