Autobusi sa ljepotama Srpske krstare grčkim ulicama

05.11.2019. 11:02
0
IZVOR: SeeSrpska

Turistička organizacija Republike Srpske nastupiće na sajmu turizma Philoxenia u Solunu koji će se održati od 8. do 10. novembra ove godine, a za ovu priliku posebno su brendirani i gradski autobusi koji krstare solunskim ulicama.

Učešće na ovogodišnjem sajmu realizovaće se u saradnji sa Ambasadom BiH u Grčkoj, kao i sa Predstavništvom Republike Srpske u ovoj zemlji, koje je pružilo i kompletnu logističku podršku i pomoć u organizaciji sajma, kao i promociju nastupa na ovom događaju.

Pored TORS, na solunskom sajmu svoju ponudu predstaviće i turističke organizacije iz Foče, Višegrada i Trebinja, kao i OC Jahorina i Hercegovačka kuća.

Uz to, predstavnici iz Republike Srpske učestvovaće 8. i 9. novembra i na turističkom forumu Grčke, Srbije i Republike Srpske u organizaciji privrednih komora ovih zemalja, gdje će prezentovati najbolje od svoje ponude.

Komentari 0
Povezane vijesti
Nestao dječak na plaži u Grčkoj: Srpski turisti digli uzbunu Nestao dječak na plaži u Grčkoj: Srpski turisti digli uzbunu
I Grčka ostala bez električne energije I Grčka ostala bez električne energije
Raspisan konkurs za školovanje kadeta na grčkim vojnim akademijama Raspisan konkurs za školovanje kadeta na grčkim vojnim akademijama
Najčitanije
  • Isključenja struje u Istočnoj Ilidži, Istočnom Novom Sarajevu i Palama
    15h 54m
    0
  • Osuđen vlasnik streljane u koju je išao Kosta K.
    8h 44m
    0
  • Nevjerovatna priča o čuvenom ljekaru: “Lazina žena me našla među mrtvima, a on za mene Hrvata uradio najdragocjeniju stvar”
    8h 3m
    0
  • Doživotna robija zbog ubistva dvogodišnje djevojčice
    6h 38m
    1
  • Ispao jedan od najtežih Novakovih rivala na putu do polufinala Vimbldona
    6h 26m
    0