„Bambijevci“ pred Rogatičanima – Maskenbal sa preko 180 mališana (FOTO)

07.06.2024. 12:01
0
IZVOR: 058.ba

Realizujući godišnji plan rada menandžment, vaspitačice  i ostali radnici Dječijeg vrtića „Bambi“ u Rogatici,  uz maksimalnu podršku roditelja čija djeca koriste usluge ove Javne ustanove, umjesto uz oktobarsku „Dječiju nedjelju“, upriličili su sinoć već tradicionalni godišnji dječiji maskenbal.

Slika

Foto: Sreten Mitrović

Učestvovalo je, reče direktorica ovog vrtića Nataša Duvnjak, preko 180 mališana svih devet vrtićkih grupa sa maskama, koje su sami uradili uz svesrdnu pomoć i podršku roditelja i ostalih članova porodica. Pred dupke punim, ne baš malim igralištem malih sportova kod Doma kulture u centru Rogatice, više od sat vremena, na posebno pripremljenoj stazi i uz posebno odabranu muziku, prodefilovali su mališani sa maskama: insekata, voća i povrća, slatkiša, cvijeća, kad porastem biću…šumskih životinja, kauboja i kaubojki, gusara i cigančica i liukova iz crtanih filmova.

Slika

Foto: Sreten Mitrović

- Zadovoljni smo svi i možemo reći da se trud isplatio. Hvala djeci, hvala roditeljima i gledaocima koji su nas nagradili aplauzom - naglasila je Duvnjakova.

Piše: Sreten Mitrović

Komentari 0
Povezane vijesti
Lice teško povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi kod Rogatice Lice teško povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi kod Rogatice
Auto-moto društvo „Rogatica“ i MUP Srpske sproveli akciju “Vozači, škola je za nas, oprez je za vas“ Auto-moto društvo „Rogatica“ i MUP Srpske sproveli akciju “Vozači, škola je za nas, oprez ...
Dan žalosti u Rogatici Dan žalosti u Rogatici
Najčitanije
  • Sjećanje na poginule i umrle borce Srpske garde Ilidža
    10h 20m
    0
  • Dragan Spasojević: Infrastruktura je ključ razvoja i perspektive Pala
    23h 9m
    10
  • Zaplijenjeno više od pet kilograma droge, uhapšena dva muškarca
    6h 52m
    0
  • U Srpskoj poskupljuje brašno
    11h 50m
    1
  • Na kongresu stomatologa operacija uživo i predavanja stručnjaka
    7h 59m
    0