Besplatan prenos utakmica Evropskog prvenstva u fudbalu u Istočnom Novom Sarajevu

12.06.2021. 18:52
0
IZVOR: Katera

U organizaciji Opštinske uprave Opštine Istočno Novo Sarajevo, u saradnji sa SRC "Slavija" i uz tehničku pomoć  televizijskog kanala Nova BH, obezbijeđen je  besplatan prenos utakmica Evropskog prvenstva u fudbalu (EURO 2020).

Od 11. juna do 11. jula 24 fudbalske reprezentacije boriće se za titulu šampiona na Evropskom prvenstvu, a našim sugrađanima biće omogućen direktan prenos utakmica   putem  ogromnog LED displeja instaliranog na novoizgrađenoj sportskoj dvorani na Trgu Republike Srbije.

Pozivaju se svi ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu  da posjete  Trg i uživaju u prenosu.

Ovom prilikom Opštinska uprava Istočno Novo Sarajevo   zahvaljuje  televizijskom kanalu Nova BH na saradnji u ovom projektu, te ističe da prenos utakmica neće biti korišten u komercijalne svrhe.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
U utorak humanitarni bazar djece iz Istočnog Sarajeva i sa Kosova i Metohije U utorak humanitarni bazar djece iz Istočnog Sarajeva i sa Kosova i Metohije
Večeras otkrivanje i osveštenje spomenika porodici u Istočnom Novom Sarajevu Večeras otkrivanje i osveštenje spomenika porodici u Istočnom Novom Sarajevu
Na Trgu Srbija izvedena pokazna vježba "Zbrinjavanje hitnih stanja na terenu" Na Trgu Srbija izvedena pokazna vježba "Zbrinjavanje hitnih stanja na terenu"
Najčitanije
  • Vojno vozilo koje je smrskalo "ford" teže i od autobusa
    10h 41m
    2
  • Malim herojima u borbi za život potrebna podrška društva
    11h 54m
    0
  • Danas Sveti Joakim i Ana
    12h 34m
    0
  • Prekid u vodosnabdijevanju u naselju Dobrinja I
    4h 57m
    0
  • Treslo se tlo: Zemljotres kod Kneževa
    10h 30m
    0